Ο Μαντσίνι μπορεί να φέρει και winger

Γιώργος Στράντζαλης17 Νοεμβρίου 2022

Με τα νεύρα τεντωμένα έπειτα από την έντονη (δημόσια) αντιπαράθεσή τους, προφανώς η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για μια συζήτηση με την προοπτική εκτόνωσης της κρίσης. Ξεκάθαρα όμως αυτή θα πρέπει να γίνει καθώς η εξέλιξη της υπόθεσης του Ντάνιελ Μαντσίνι θα διαμορφώσει το μεταγραφικό πλάνο του Άρη.

Προς το παρόν επικρατούν οι υποθέσεις εργασίας και τα μεταγραφικά σενάρια. Εδώ και τουλάχιστον τέσσερις μήνες ο Αργεντίνος φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα ένα σωρό ομάδων αλλά σοβαρή πρόταση δεν έχει φτάσει στην Αλκμήνης. Πηγές της «Μ» δεν επιβεβαίωσαν ενδιαφέρον από ομάδα του Μεξικού ενώ η πρόταση από ομάδα των Εμιράτων προέβλεπε δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι η οποία είχε απορριφθεί για ευνόητους λόγους. Η προσφορά της Ομόνοιας χαρακτηρίστηκε χαμηλή ενώ η Κοπεγχάγη δεν κατέθεσε ποτέ έγγραφο ενδιαφέρον. Για να φθάσουμε στα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού.

Στην πρόσφατη δημόσια τοποθέτησή του ο Άρης ξεκαθάρισε τη θέση του επιβεβαιώνοντας την πρόθεση παραχώρησης του παίκτη αλλά στην κατάλληλη τιμή. Λίγο πολύ γνωρίζει ότι οι προσεχείς 6-7 ημέρες είναι καταλυτικές για την υπόθεση του Αργεντίνου. Αν δεν παρουσιαστεί επίσημο ενδιαφέρον θα πρέπει είτε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις επιστροφής του στην ομάδα είτε απόκτησης άλλου παίκτη. Γι’ αυτόν τον λόγο οι «κίτρινοι» δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο προσθήκης ενός ακραίου επιθετικού. Στην πραγματικότητα, είναι στην αγορά και εξετάζουν περιπτώσεις χωρίς επί του παρόντος να αποτελεί προτεραιότητα.

Ενδεχομένως να γίνει στην περίπτωση που υπάρξει λύση συνεργασίας με άλλον ακραίο επιθετικό. Για την ακρίβεια, ο Άρης έχει ενημερώσει τον ατζέντη του Χουάν Ιτούρμπε ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Παραγουανού επιθετικού το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτή η απόφαση μοιάζει λογική καθώς ο Ιτούρμπε δεν ανταποκρίθηκε στο σύνολο των αγωνιστικών ευθυνών του και το παιχνίδι του στερείται ουσίας. Δεδομένου του ότι καλύπτει και θέση ξένου δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας πρώιμης συζήτησης για πρόωρη λύση της συνεργασίας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι έγινε σχετική κουβέντα. 

Αυτό το σενάριο πηγάζει μέσα από τις πληροφορίες της «Μ» περί πρόθεσης του Άρη για την αγορά των δικαιωμάτων του Εντουιν Ροντρίγκες από τώρα, αλλά με λιγότερα λεφτά σε σχέση με τα χρήματα που προβλέπει η ρήτρα δανεισμού για το ερχόμενο καλοκαίρι. Για τον νεαρό επιθετικό από την Ονδούρα ήδη έχει εκφραστεί ο Άλαν Πάρντιου και για την ακρίβεια έχει πει ότι είναι στο σχέδιό του να του δώσει χρόνο συμμετοχής στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος, αφού αποκτήσει μεγαλύτερη τακτική συνέπεια. Συμπεριλαμβανομένου και του Ροντρίγκες ο Άρης έχει έξι ξένους παίκτες στο ρόστερ του και στο φύλλο αγώνα μπορούν να δηλώνονται μέχρι πέντε…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.