Ο Μαντσίνι επέστρεψε και ο Άρης καλείται να πάρει απόφαση

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2022


Εδώ και μερικές ώρες ο Ντάνιελ Μαντσίνι βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα μετά τη σχετική άδεια που του είχε δώσει η ΠΑΕ για να βρεθεί στην πατρίδα του και να βαφτίσει τον γιο του. Εκτός απρόοπτου από αύριο είναι να επιστρέψει και στο Νέο Ρύσιο, αλλά επικρατεί η αίσθηση ότι δύσκολα θα επανέλθει σε ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης. Η υπόθεση του Αργεντίνου εξάλλου παραμένει σε εκκρεμότητα και με τα τωρινά δεδομένα θεωρείται δύσκολο να αποκατασταθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών. 


Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση του Αρη θα πρέπει άμεσα να λάβει την οριστική απόφαση για τον μέλλον του Μαντσίνι στην ομάδα, το οποίο ουσιαστικά θα εξαρτηθεί από το αν θα κατατεθεί σοβαρή πρόταση για την παραχώρησή του. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει κάποια πληροφορία για επίσημη πρόταση. Οι Κιτρινόμαυροι ωστόσο εξ αρχής εμφανίστηκαν ανοιχτοί στην προοπτική παραχώρησης των δικαιωμάτων του Αργεντίνου, αρκεί η όποια πρόταση έρθει να αποδειχθεί προς το συμφέρον της ομάδας. Για αυτό και σκοπεύουν να τον δώσουν στην ομάδα που θα δώσει τα περισσότερα χρήματα. 

Είναι ευνόητο πλέον ότι το γυαλί έχει ραγίσει έπειτα από εκείνη την τοποθέτηση του Ντανιελ Μαντσίνι στον λογαριασμό του στα social media, μετά τον αγώνα της ομάδας στους “Ζωσιμάδες” όπου είχε μείνει εκτός αποστολής, και την απάντηση της ΠΑΕ. Μάλιστα στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε μέχρι σήμερα, δεν υπήρξε ουσιαστική προσπάθεια για την αποκατάσταση των σχέσεών. Για καμία από τις δύο πλευρές. Ωστόσο, πρέπει να έρθει άμεσα η στιγμή που θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις. Η παραμονή του Αργεντίνου χωρίς να έχουν εξαφανιστεί τα μαύρα σύννεφα, που απλώθηκαν και.. καλύπτουν πλέον τις σχέσεις των δύο πλευρών, θα είναι βλαπτική για την ομάδα.

Από τον Αρη δεν έχει διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία, την ώρα που στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού το όνομα του Ντάνιελ Μαντσίνι φιγουράρει ψηλά. Οι ερυθρόλευκοι έχουν λοκάρει την περίπτωση του Αργεντίνου εδώ και μήνες και σύμφωνα με όσα διαρρέονται από τον Πειραιά άμεσα θα μιλήσουν οι εμπλεκόμενες πλευρές για να δουν αφενός αν μπορεί να υλοποιηθεί η μεταγραφή του και αφετέρου σε ποιο ποσό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.