Άρης: Ο Μαντσίνι διαμορφώνει το πλάνο

Γιώργος Στράντζαλης25 Δεκεμβρίου 2022

Το ζήτημα πώλησης του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Ολυμπιακό θα εξαρτηθεί πλέον αποκλειστικά από τις διαπραγματεύσεις του ποδοσφαιριστή με τους Πειραιώτες καθώς ο Αρης φέρεται να ικανοποιείται από την προσφορά που έχει στα χέρια του αλλά περιμένει τις οριστικές εξελίξεις για να αποκτήσει τελική μορφή το μεταγραφικό πλάνο.

Πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι το ποσό που έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός στους «κίτρινους» υπερβαίνει το 1.5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά από την Αλκμήνης δεν έχουν επιβεβαιώσει το παραμικρό. Επιμένουν ότι έχουν στα χέρια τους προτάσεις από τον Ολυμπιακό και ομάδα από τη Ρωσία (σ. σ. Σαμάρα) και θα αποφασίσουν. Οπως έγραψε η «Μ» και το Metrosport.gr, ο Μαντσίνι ήδη έχει επιλέξει τους Πειραιώτες αλλά δεν έχει έρθει σε τελική συμφωνία μαζί τους καθώς δεν τα έχουν βρει ως προς τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα δεδομένο το οποίο είχε αναφέρει η «Μ» στις προηγούμενες ημέρες. Ο Ολυμπιακός είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή αλλά αυτό έγινε εντονότερο μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης, τίποτε δεν ήταν τελειωμένο – όπως λανθασμένα παρουσιάστηκε – γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από την τωρινή εξέλιξη.

Επί της ουσίας, ο Αρης έχει συμβιβαστεί με την πώληση του Μαντσίνι εδώ και καιρό καθώς είναι αλήθεια ότι την επιδίωξε μετά τα όσα συνέβησαν με τον ποδοσφαιριστή και γνωρίζοντας ότι στο μυαλό του Αργεντίνου η σκέψη της αποχώρησης είναι ώριμη από το περασμένο καλοκαίρι. Περιμένει τις οριστικές εξελίξεις ούτως ώστε να διαμορφώσει το μεταγραφικό πλάνο του. Δηλαδή, σε περίπτωση οριστικής πώλησης του Μαντσίνι θα πρέπει να αποκτήσει παίκτη στα επιθετικά άκρα. Το θέμα είναι πώς θα διαχειριστεί το κεφάλαιο που έχει προβλεφθεί. Κάποια στιγμή, το περασμένο φθινόπωρο, είχε διαρρεύσει από την ΠΑΕ Αρης ότι θα διατεθεί ένα ποσό της τάξεως των 2.000.000 ευρώ για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. 

Πληροφορίες της «Μ» και του Metrosport.gr, αναφέρουν ότι το ποσό θα είναι χαμηλότερο αλλά ήδη διατέθηκε ένα σημαντικό μέρος για την απόκτηση του Βλάντιμιρ Νταρίντα. Κατά τις ίδιες πηγές οι «κίτρινοι» δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε «all in» για την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί τόσο σε ρόλο ακραίου επιθετικού όσο και φορ. Το ζήτημα είναι να το θελήσει και ο Μαυριτανός επιθετικός ο οποίος ξεκάθαρα κοιτάζει άλλες προοπτικές γνωρίζοντας ότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.