Ο Μαντορλίνι συνέκρινε... Ιτούρμπε και Κβαρατσχέλια!

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2022

Θέμα συζήτησης έγινε στην Ιταλία ο Χουάν Ιτούρμπε του Άρη, με τον προπονητή του στη Βερόνα, Αντρέα Μαντορλίνι, να μιλάει αναφορικά με τον πρώην ποδοσφαιριστή του αλλά και τη σύγκριση που θα μπορούσε να γίνει με τον ποδοσφαιριστή του Άρη και τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια της Νάπολι.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Ιτούρμπε είχε σπουδαία προσόντα όταν έφτασε στη Βερόνα, οι σύλλογοι υψηλότερου επιπέδου, ωστόσο, δεν άντεξαν την πίεση. Ο Kvara μου φαίνεται πως είναι πιο γαλήνιος από τη σκοπιά του μέλλοντος από αυτόν. Όλοι λένε ότι έχουν γνωρίσει αυτόν τον ποδοσφαιριστή, αλλά στο μεταξύ φοράει τη φανέλα της Νάπολι. Έχει φανταστικές ιδιότητες και μεγάλα χαρίσματα. Η δουλειά ενός προπονητή είναι θεμελιώδης για την ανάπτυξη των παικτών».

Ο ίδιος όταν αποχώρησε ο Ιτούρμπε από τη Βερόνα, είχε σημειώσει, «Ο Ιτούρμπε είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει έρθει στο προσκήνιο. Δεν θα ξαναβρούμε κάποια πρόσωπα, είμαι περήφανος και χαρούμενος που έχω προπονήσει συγκεκριμένους παίκτες και εύχομαι καλή τύχη σε όσους ακολουθούν άλλους δρόμους. Θα είναι δύσκολο να αντικατασταθούν οι παίκτες που αποχωρούν, που έχουν δώσει κάτι σημαντικό σε αυτόν τον σύλλογο. Θα έρθουν άλλοι παίκτες και θα φύγουμε, μετά θα δούμε που θα φτάσουμε. Η Βερόνα παραμένει και θα δώσουμε σε οποιονδήποτε δύσκολο χρόνο

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.