«Ο Μάντεν ξέρει από μεγάλα παιχνίδια στην Ελλάδα»

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2021

Ο Σκοτσέζος δημοσιογράφος Μπεν Πάλμερ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στον διαιτητή του ντέρμπι, Μπόμπι Μάντεν, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Αναλυτικά όσα είπε

Αρχικά ανέφερε για τον Μάντεν: «Είναι ένας καλός διαιτητής που έχει τον σεβασμό του ποδοσφαιρικού κόσμου της Σκωτίας και της ομοσπονδίας της χώρας του, άλλωστε του έχουν αναθέσει να σφυρίξει πολύ μεγάλα παιχνίδια, όπως Σέλτικ-Ρέιντζερς. 

Βέβαια, είχε δεχτεί πολύ μεγάλη κριτική για τον περσινό αγώνα της Σέλτικ με τη Ρέιντζερς, επειδή δεν είχε αποβάλλει τον Μορέλο, παίκτη της Ρέιντζερς, όταν εκείνος πήγε να επιτεθεί σε παίκτη της Σέλτικ και ο Μάντεν μπήκε στη μέση, είναι άλλωστε διαιτητής που δεν φοβάται να παρέμβει, και τον απώθησε. Δέχτηκε μεγάλη κρητική από τα μέσα της χώρας του, γιατί δεν άφησε τον Μορέλο να χτυπήσει τον αντίπαλό του και να τον αποβάλλει». 

Η σφυρίχτρα του ΠΑΟΚ - Άρης, η περιπέτεια ζωής και η... «ασπρόμαυρη» προϊστορία του!

Για τη σχέση του Μάντεν με τη Ρέιντζερς: «Κάποια δημοσιεύματα είχαν αναφέρει ότι μικρός ήταν οπαδός της Ρέιντζερς και ήταν κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και εκείνος το αρνήθηκε, λέγοντας ότι έτσι διαχειρίζεται τα παιχνίδια».

Για το πάθος του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και πως θα το διαχειριστεί ο Μάντεν: «Είχε διευθύνει την αναμέτρηση της Νταντί με την Αμπερντίν, και επέβαλλε δύο ποδοσφαιριστές. Μάλιστα για τη μια αποβολή δέχτηκε έντονη κριτική, διότι δεν είχε δει πως ένας οπαδός είχε σπρώξει τον παίκτη των φιλοξενούμενων, τον Ότζο, αλλά μόνο την αντίδραση του παίκτη. 

Δεν είναι διαιτητής που βγάζει πολλές κάρτες».

Οπαδός έσπρωξε παίκτη και ο διαιτητής τον απέβαλλε

Για την εμπειρία του στα ελληνικά γήπεδα: «Έχει σφυρίξει ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, όπου οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει με 2-1, δεχόμενος κριτική από τα μέσα των «ερυθρόλευκων». Είχε διευθύνει επίσης το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς. Ξέρει από μεγάλα παιχνίδια στην Ελλάδα, ξέρει τι να περιμένει».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.