«Ο Μάνος είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας, θα ταιριάξει στον Άρη»

Metrosport Team11 Αυγούστου 2020

Ο προπονητής, Γιάννης Χατζηνικολάου, μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Άρη με τον Δημήτρη Μάνο, τονίζοντας πώς θα ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία των κιτρίνων και του Ένινγκ.

«Μπορεί να μην είχε βασικό ρόλος φέτος στον ΟΦΗ, όμως πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και επιθετικό. Ο Μάνος είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας. Αν το Βικελίδης τον αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή θα δούμε τον ποδοσφαιριστή της πρώτης χρονιάς στους Κρητικούς που τρυπούσε διαρκώς τα αντίπαλα δίχτυα. Μπορεί να προσαρμοστεί και στο 4-4-2 και στο 4-2-3-1. Κυνηγάει πολύ το γκολ ο Μάνος και θα ταιριάξει στη φιλοσοφία του Ένινγκ. Έχει μεγάλη ικανότητα σκοραρίσματος» , είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Χαριστέας μαζί με τον Ένινγκ ξέρουν καλύτερα από όλους πώς πρέπει να χτιστεί ο Άρης. Δυστυχώς τη νέα σεζόν θα βγάζουμε μία ομάδα λιγότερη στην Ευρώπη. Γι΄ αυτό ο Άρης θα επιδιώξει να εξασφαλίσει το συντομότερο δυνατό το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εξάλλου δίνει βαθμούς στην χώρα μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.