Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον Γιώργο Λιάγκα (pic)

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2022

Πριν λίγες μέρες υπήρξε ξέσπασμα του παρουσιαστή του «Πρωινού» στον Ant1, του Γιώργου Λιάγκα αναφορικά με την μορφή της εκπομπής του και το πως θα παρουσιάζει τα θέματα, στην υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. 

«Γιατί καλό και το lifestyle, το έχω υπηρετήσει, θα το ξαναϋπηρετήσω. Μας δίνει λεφτά. Η ψυχαγωγία μας δίνει λεφτά, όχι η ενημέρωση. Αυτή είναι μία αλήθεια. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω. Όμως, αν μη τι άλλο, μετά από 30 χρόνια δουλειάς, αν μπορούμε κάτι να συνεισφέρουμε για να χτυπήσουμε μία καμπάνα στην κοινωνία και να αφυπνήσουμε συνειδήσεις, δεν θα πάρω την άδεια από κανέναν για το πώς θα κάνω τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια. Να λέτε μ@λ@κίες! Θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ πια», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απάντησε μέσω twiiter στον παρουσιαστή με ποστ που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Τραγικό δεν είναι να ακούς μα@λ@κίες 30 χρόνια. Τραγικό είναι να τις λες… Άντε πια!», σχολίασε μέσω twitter ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.