Ο Μακεδονικός έχασε τον βαθμό με αδιανόητο αυτογκόλ στην εκπνοή

Δημήτρης Καλαϊτζής24 Απριλίου 2023

Με απίθανο αυτογκόλ του Χασάνογλου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μακεδονικός υπέστη εντός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Πανσερραϊκό (0-1), στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Super League 2. 

Μετά από αυτή την ήττα οι «πράσινοι» έμειναν στους 24 βαθμούς και στην 7η θέση, ενώ οι Σερραίοι έφτασαν τους 49 και αποσπάστηκαν εννιά βαθμούς από τη δεύτερη, ΑΕΛ.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 13ο λεπτό είχε την μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαΐροβιτς, όμως ο παίκτης των ''λιονταριών'' νικήθηκε από τον Στέφανο Γουναρίδη, ο οποίος απέκρουσε το πρώτο πέναλτι της καριέρας του. Μάλιστα, αυτό ήταν το τέταρτο χαμένο πέναλτι για την ομάδα του Δερμιτζάκη τη φετινή σεζόν.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Στίνα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανσερραϊκός απείλησε στο 52΄, όταν ο Στίνα έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπαΐροβιτς με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα άουτ. 

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη άγγιξε το γκολ στο 87ο λεπτό, με το σουτ του Κατσαντώνη να περνάει ελάχιστα από δεξί κάθετο δοκάρι του Γουναρίδη. Η λύτρωση για τους Σερραίους ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Σοφιανός έκανε το γέμισμα και ο Χασάνογλου στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.  

Οι συνθέσεις:

Μακεδονικός (Άγγελος Ζαζόπουλος): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Λισγάρας, Κοτταρίδης (62′ Σαραγιώτης), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Σιατραβάνης (62′ Γαρύφαλλος), Γκέντσογλου (62′ Μιλισάβλιεβιτς), Ζαφειράκης (86′ Κουτεντάκης), Σιμόνι (78′ Σαραντίδης).

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης (73′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης, Θυμιάνης (84′ Παπάζογλου), Κολομπίνο (73′ Στάικος), Μούργος (60′ Σοφιανός), Στίνα, Μπαΐροβιτς (60′ Κατσαντώνης), Σαΐντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.