Ο Μάικλ Τζόρνταν απέρριψε 100 εκατομμύρια δολάρια για 2 ώρες!

Metrosport Team02 Μαΐου 2020

Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Ο θρύλος του NBA κατάφερε να δημιουργήσει μία τεράστια περιουσία που ξεπερνάει τα 2 δισεκατομμύρια δολλάρια.

Το συντριπτικό ποσοστό των χρημάτων προέρχεται από συμφωνίες εκτός μπάσκετ αφού τα συμβόλαιά τού απέφεραν περίπου 90 εκατομμύρια δολλάρια.  

Ο ατζέντης του Μάικλ Τζόρνταν, Ντέιβιντ Φαλκ, προχώρησε σε μία αποκάλυψη για μία άκρως δελεαστική πρόταση την οποία απέρριψε ο σταρ του NBA.

Μία εταιρεία ζήτησε να κάνει εμπορική χρήση του ονόματος του άλλοτε σταρ των Σικάγο Μπουλς και τον κάλεσε να παραβρεθεί σε ένα event διάρκειας δύο ωρών, για την ανακοίνωση της συνεργασίας τους. 

«Του έφερα μία συμφωνία 100 εκατομμυρίων δολαρίων, πριν από τρία χρόνια. Έπρεπε να δώσει τα δικαιώματα εμπορικής χρήσης του ονόματός του και να κάνει μία δίωρη εμφάνιση, για να ανακοινώσει το deal, αλλά την απέρριψε. Είναι τόσο επιτυχημένος, που έχει την ευκαιρία να κάνει ό,τι του αρέσει. Δεν ασχολείται με πράγματα που δεν του αρέσουν. Το θαυμάζω αυτό. Είναι πολύ επιλεκτικός σε ό,τι αφορά τα πρότζεκτ που θα ασχοληθεί», ανέφερε ο Φαλκ.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.