«Ο Λύρατζης είναι μια αξιόπιστη λύση, ο Μιτρίτσα δεν έχει δώσει αυτό που περιμέναμε»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καπετανόπουλος, και μίλησε για τις απουσίες που προέκυψαν στον Δικέφαλο, την περίπτωση Λύρατζη και το αν αρκεί το υλικό που έχει ο Λουτσέσκου για να βγάλει τη χρονιά με δύο διοργανώσεις.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τις απουσίες που προέκυψαν στον ΠΑΟΚ: «Είναι προβλήματα που θα πρέπει να λύσει ο προπονητής με εσωτερικές αλλαγές. Ο Βιεϊρίνια θα καλύψει το κενό στην αριστερή πλευρά. Ο Ροντρίγκο μπορεί να βοηθήσει αλλά δεν μπορεί να παίξει στην Ευρώπη. Ολα τα παιχνίδια θα είναι σημαντικά, ο Απόλλωνας θα παίξει άμυνα για να μπορέσει να πάρει κάποιον βαθμό. Με την Κοπεγχάγη και με τον Παναθηναϊκό θα λείψουν οι απόντες».

Για τον Λύρατζη: «Είναι ένα παιδί που έχει παραστάσεις από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και στον Βόλο έκανε ένα γεμάτο πρωτάθλημα. Εχει δείξει πως μπορεί να βοηθήσει, πάντα δείχνει πως είναι μια αξιόπιστη λύση».

Για το αν αρκεί το υλικό για να πάει στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη μέχρι τέλους: «Σίγουρα δεν είναι αρκετό το υλικό, θα χρειαστούν περισσότερες λύσεις πρώτης γραμμής. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν μυϊκοί τραυματισμοί, αυτό θα πρέπει να προβληματίσει την ομάδα. Βλέπεις ποδοσφαιριστές σε παγκόσμιο επίπεδο που παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια και δεν τραυματίζονται. Πρέπει το τεχνικό τιμ να είναι πιο προσεκτικό με την διαχείριση των παικτών. Αν κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αντέχουν σε ματς υψηλής έντασης, θα πρέπει να παίζουν λιγότερα λεπτά. Σε κάθε γραμμή μια προσθήκη ποιοτική θα ήταν αρκετή, ειδικά στον άξονα. Ισως και στα φτερά θα χρειαστεί ενίσχυση ο ΠΑΟΚ, ο Μιτρίτσα δεν έχει δώσει αυτό που περιμέναμε όλοι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.