Ο Λουτσέσκου ξέρει πώς ο ΠΑΟΚ θα πάρει την κούπα

Metrosport Team20 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: Καστάνης, Πετρωτός

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου έχει αρχίσει για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, φαίνεται ότι στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου υπάρχει ήδη το πλάνο με το οποίο ο Δικέφαλος θα επιδιώξει να κατακτήσει το ένατο Κύπελλο της ιστορίας του και το πέμπτο συνεχόμενο σε ισάριθμους τελικούς. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός, μαζί με τους συνεργάτες του, έχει εκπονήσει πριν ακόμη ολοκληρωθούν τα πλέι οφ ένα σχέδιο που θέλει να εφαρμόσει στο ΟΑΚΑ για να κάνει ΜΑΤ στο Γιοβάνοβιτς και η ομάδα του να πάρει την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τόσο οι αποφάσεις που πήρε για τον χρόνο συμμετοχής που πήραν ο Μπίσεσβαρ, ο Βιεϊρίνια και ο Ελ Καντουρί στα τελευταία ματς, όσο και το ειδικό πλάνο προετοιμασίας που εκπόνησε και εφάρμοσε για Κρέσπο και Ντόουγκλας, ακόμη και οι ανάσες που έδωσε στον Κούρτιτς, ήταν μέρος ενός σχεδίου με τελικό στόχο έναν άκρως ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ αύριο το βράδυ. Το ποιους τελικά θα χρησιμοποιήσει από την αρχή και ποιους στην πορεία του τελικού είναι κάτι που το κρατά σε στενό κύκλο εντός ομάδας και φυσικά δουλεύει πάνω στις λεπτομέρειες αυτού του πλάνου.

Πάντως, φαίνεται ότι κάθε παίκτης είχε έναν ρόλο σε αυτό το διάστημα, ακόμη και εκείνοι που κλήθηκαν να ξεκουράσουν κάποιους άλλους. Και είναι χαρακτηριστικό ότι χθες στις δοκιμές είχε ρόλο ακόμη και ο Ζαμπά. Το μεγάλο ατού για τον 53χρονο τεχνικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες με τεράστια εμπειρία σε τελικούς, μπαρουτοκαπνισμένους στα μεγάλα ματς.

Με την διάθεση στα ύψη οι παίκτες

Επίσης, πολύ σημαντικό ατού για τον ΠΑΟΚ είναι ότι οι παίκτες φαίνεται να έχουν πολύ μεγάλη δίψα για την κούπα και αυτό το δείχνουν με το κέφι που συμμετέχουν στις προπονήσεις, εντός και εκτός ομάδας (όπως φάνηκε από βίντεο παικτών που δείχνουν το πρόγραμμά τους και άλλες ώρες της ημέρας). Επίσης, κάποιοι, όπως ο Μπίσεσβαρ, δεν διστάζουν να δηλώνουν δημόσια την πίστη τους για το τρόπαια ποστάροντας βίντεο με συνθήματα «άιντε, δυνατά», στέλνοντας μήνυμα… κατάκτησης στον κόσμο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.