O Λουτσέσκου ξέρει από χειμερινές προετοιμασίες

Κώστας Πετρωτός21 Νοεμβρίου 2022

Μπορεί για τον ΠΑΟΚ η όλη διαδικασία της χειμερινής προετοιμασίας να είναι πρωτόγνωρη, δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην αρχή της προπονητικής καριέρας του, στην Ρουμανία, βίωνε διακοπές πρωταθλήματος τον χειμώνα και ως εκ τούτου, περνούσε με τις ομάδες του περίοδο χειμερινής προετοιμασίας. Το έκανε και στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, το έκανε και στην Μπρασόφ. 

Μάλιστα, με την Ραπίντι είχε πάει τον Φεβρουάριο του 2007 και στην Κύπρο!, Εκείνη η σεζόν στο φινάλε της βρήκε την ρουμανική ομάδα να κατακτά το Κύπελλο στην χώρα της που είναι και το τελευταίο τρόπαιό της στον συγκεκριμένο θεσμό.

Το σημαντικότερο είναι ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει την εμπειρία να γνωρίζει τι σημαίνει μία προετοιμασία μεσούσης της περιόδου, τι αποτύπωμα αφήνει στους παίκτες και άρα μπορεί να πάρει τις σωστές αποφάσεις για τις εντάσεις που θα βάλει στο καθημερινό πρόγραμμα. Πάντως, ο Λουτσέσκου δεν είναι ούτως ή άλλως προπονητής που αλλάζει πολύ τα προγράμματά του στην διάρκεια της σεζόν. Αν δεν υπάρχουν αγώνες ενόψει επιλέγει να κάνει προπονήσεις υψηλής έντασης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.