Ο Λουτσέσκου σαν «ταύρος σε υαλοπωλείο»

Metrosport Team27 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαΐρης

• Δεν ήταν στα… καλά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τις προηγούμενες ημέρες. Και πως να είναι άλλωστε; Δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την απώλεια του Κυπέλλου και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Και από διαιτητικά λάθη που τα αναδείξαμε και τα γνωρίζει όλος ο κόσμος, από την κλοπή που ανέδειξε η Metrosport στο πρωτοσέλιδό της, αλλά και από την αντίδραση της ομάδας του. 

• Ήθελε πολλά να πει τις τελευταίες ημέρες, όμως από όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, συγκρατήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν είναι του χαρακτήρα του, να «πνίγει» το παράπονό του. Δεν είναι της φιλοσοφίας του, να δέχεται αδιαμαρτύρητα οτιδήποτε συμβαίνει. Κυρίως όταν αδικείται. Ήταν σαν ταύρος μέσα σε υαλοπωλείο. Η μοναδική δήλωση που έκανε και ήταν επιθετική επικοινωνιακά για να αποτυπώσει την αδικία που αισθάνθηκε το βράδυ του Σαββάτου, έγινε δύο ημέρες αργότερα. Όταν βρέθηκε στην Ρουμανία. 

• Εκεί όπου είπε στους συμπατριώτες του, πως το πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό ήταν μία εφεύρεση του Λαόθ. Θα μπορούσε να το πει και το βράδυ του Σαββάτου, αλλά συγκρατήθηκε. Άκουσε πολλά, κυρίως συμβουλές, δεν ήθελε να ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια. Δεν ξέρουμε όμως, μέχρι πότε είναι διατεθειμένος να συγκρατήσει την οργή του. Μόνο ο ίδιος γνωρίζει. 

• Ας μην ξεχνάμε πως το 2018, όταν ο ΠΑΟΚ έχασε το Πρωτάθλημα από τον Κομίνη και τις επιτροπές της ΕΠΟ, ο Λουτσέσκου σήκωσε όλο το βάρος της επικοινωνιακής αντεπίθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.