Ο Λουτσέσκου έκανε ανάλυση στον Μπότο

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2021

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ο Ζοσέ Μπότο βρίσκεται πίσω στην Πορτογαλία για να κάνει αλλαγή χρόνου με την οικογένειά του, ωστόσο, έχει πλέον πολύ καλύτερη εικόνα για την νέα του ομάδα από αυτήν με την οποία ήρθε στην Θεσσαλονίκη. 

Όπως αποκάλυψε χθες η “Μ”, ο 55χρονος νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, είχε έρθει διαβασμένος τόσο σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, όσο και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά. 

Είχε δει πολλά παιχνίδια της φετινής ομάδας και είχε άποψη για κάθε παίκτη, ακόμη και τους πιο νεαρούς. Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, πήρε και μία πλήρη αναφορά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την κατάσταση στην ομάδα. Στο δείπνο για το οποίο σας είχε ενημερώσει από χθες η “Μ”, ο νέος αθλητικός διευθυντής άκουσε τον προπονητή της ομάδας να του αναλύει τα δεδομένα με βάση την δική του οπτική. 

Το τι ακριβώς ειπώθηκε είναι κάτι που γνωρίζουν οι δύο άνδρες, ωστόσο, αυτό που βγήκε ως μία συνολική εικόνα από το τετ-α-τετ Λουτσέσκου-Μπότο (όπως έχουμε επισημάνει είχαν μιλήσει και τηλεφωνικά) είναι ότι ο Πορτογάλος έχει πλέον όλες τις λεπτομέρειες στην διάθεσή του.

Εκανε θετική εντύπωση και στους παίκτες

Από Δευτέρα, ο 55χρονος Πορτογάλος θα βρίσκεται στα γραφεία του στην Τούμπα και την Νέα Μεσημβρία και ένα στοιχείο που πρέπει να επισημάνουμε, είναι ότι ο Μπότο άφησε πολύ καλή εικόνα και στους ποδοσφαιριστές, στην παρουσία του στην προπόνηση της Τετάρτης. Οι παίκτες του Δικεφάλου μιλάνε για έναν πολύ ευγενικό άνθρωπο που προσπάθησε από την αρχή να τους δείξει ότι είναι στο πλευρό τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.