«Ο Λουτσέσκου δέχθηκε πίεση από την ΑΕΚ - Γι' αυτό αποφάσισε να γυρίσει στον ΠΑΟΚ!»

Metrosport Team26 Μαΐου 2021

Για την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και το παρασκήνιο πριν την συμφωνία μίλησε στο Metropolis 95.5 ο συμπατριώτης του, δημοσιογράφος, Ραζβάν Παναϊτέσκου. 

«Για μένα δεν είναι νέο ότι αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ. Είχα από χθες το βράδυ την πληροφορία. Η επιθυμία του αν γυρνούσε στην Ελλάδα ήταν να εργαστεί στον ΠΑΟΚ. Υπήρχε αυτός ο δίαυλος, το ήθελε και ο Ιβάν Σαββίδης κάποια στιγμή να επιστρέψει. Έψαξε και την επιλογή της Ιταλίας και μέχρι κάποιο σημείο ήταν ανοιχτό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είχα αρχίσει να μιλάω μαζί του από τις πρώτες μέρες που έκανε επαφές με τον Ιβάν Σαββίδη και μου είχε πει ότι θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να κάνουν όλοι κάτι από την αρχή και να μην μείνουν στα παλιά, πως θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Θυμηθείτε, πόσο σκληρά δούλεψε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών την πρώτη φορά. Από ένα σημείο και μετά την κέρδισε, είναι καλός προπονητής και έχει καλό τιμ. Έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει ξανά. Θα έχει μαζί του τον πυρήνα συνεργατών που είχε και στις άλλες ομάδες. 

Για τις μεταγραφές δεν έχουμε συζητήσει, ξέρω ότι έχει κάνει μία πρώτη κουβέντα. Θέλω να πω ότι η απόφασή του είχε έντονο και το συναισθηματικό κριτήριο επειδή δέχθηκε πίεση από την ΑΕΚ για να υπογράψει. Η διαφορά με την περίπτωση του πατέρα του, Μιρτσέα, είναι ότι όταν δέχθηκε την πρόταση από την Ντιναμό δεν είχε στα χέρια του προσφορά από την Σαχτάρ. Ο Ραζβάν από την στιγμή που είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να πάει στην ΑΕΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.