Ο Λουτσέσκου αποκάλυψε τον τρόπο επιλογής παικτών - Το τμήμα σκάουτινγκ, ο ίδιος και οι... Ρουμάνοι

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2023

Συνεχίζονται οι συνεντεύξεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στην πατρίδα του και οι αποκαλύψεις που έρχονται μέσα από αυτές, έτσι μέσα από ένα απόσπασμα από αυτές ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποκαλύπτει τον τρόπο διαλογής παικτών αλλά και γιατί δεν έχουν έρθει αρκετοί συμπατριώτες του στον Δικέφαλο.

Αρχικά ανέφερε για τους Ρουμάνους ποδοσφαιριστές, «Η τελευταία μεταγραφή ήταν ο Μιτρίτσα! Λοιπόν, δεν ξέρω τι να σου απαντήσω... Δεν είμαι πραγματικά ο άνθρωπος που θα πάρει τις αποφάσεις για τους παίκτες, αυτός είναι ο τρόπος δουλειάς, ίσως λίγο διαφορετικός από αυτό που νομίζεις. Από τη μια με βολεύει γιατί μένω μακριά από τα προβλήματα ή τις συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα μεταγραφών. Απλώς μιλάω και αναλύω, μαζί με το προσωπικό και μετά με τη διοίκηση», προσθέτοντας για τον τρόπο επιλογής παικτών, «Λέω τι είδους παίκτες χρειαζόμαστε και έχω επιλογές με αυτούς από το τμήμα σκάουτινγκ του Συλλόγου. Συχνά ερχόμαστε σε σύγκρουση μαζί τους, γιατί δεν καταλαβαίνουν πάντα τι είδους παίκτες χρειαζόμαστε. Είναι φυσιολογικό να γίνονται τέτοιες συζητήσεις, αλλά γενικά τα πάμε πολύ καλά».

Ενώ τέλος, συμπλήρωσε, Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα. Ο Τόσκα δεν ήρθε γιατί το ζήτησα! Ούτε με τον Μιτρίτσα ήταν έτσι. Ήταν λίγο διαφορετικά γιατί ήμουν σε κατάσταση κρίσης, δεν είχα χρόνο, χρειαζόμουν έναν παίκτη εκεί και κάποιος μου είπε για τον Alex. Είπα στον σύλλογο και στον κόσμο από το σκάουτινγκ και η διοίκηση συμφώνησε. Έτσι είναι τα πράγματα μαζί μας!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.