Ο Λιονέλ Σκαλόνι συνεχίζει στον πάγκο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2024

Ο τεχνικός των «Αλμπισελέτσε» Λιονέλ Σκαλόνι παραμένει στο πάγκο της εθνικής ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το Κόπα Αμέρικα του προσεχούς καλοκαιριού που θα γίνει στις ΗΠΑ.

Ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα του Λιονέλ Μέσι στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022, τον προηγούμενο καιρό πριν 2-3 μήνες είχε αφήσει στον... αέρα την παρουσία του στο τιμόνι της ομάδας καθώς υπήρχαν εκκρεμότητες που έπρεπε να τακτοποιηθούν και αφορούσαν τον ίδιο και το επιτελείο του.

Ωστόσο, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο Τάπια, φαίνεται πως αυτά τα θέματα λύθηκαν και έτσι ο 45χρόνος θα είναι στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον στο Κόπα Αμέρικα που θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, πάντως, υπάρχει πολύ μεγάλη αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την συνεργασία τους  μέχρι και το Μουντιάλ του 2026.

Μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, ο Τάπια ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαιώνοντας το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.