Ξαναμπαίνει ο Λημνιός στο μεταγραφικό κάδρο του ΠΑΟΚ; Η στάση του Λουτσέσκου

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2023

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να λειτουργεί σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή χάρη στην εξαιρετική διαχείριση και το εκτεταμένο rotation από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως αυτό δεν συνεπάγεται πως η ομάδα δεν χρειάζεται και προσθήκες τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Υπό αυτές τις συνθήκες επιστρέφει στο «ασπρόμαυρο» κάδρο και το όνομα του Δημήτρη Λημνιού.

Μια από τις θέσεις που ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να «ψαχτεί» μεταγραφικά είναι αυτή του δεξιού μπακ, με την υπόθεση του Βραζιλιάνου Ουίλιαμ ωστόσο να υποχωρεί, καθώς η ομάδα του θέλει να βάλει έσοδα στα ταμεία της από την πώλησή του.

Στην δεύτερη θέση ενδιαφέροντος, λοιπόν, έρχεται ένα εξτρέμ, το οποίο θα μπορούσε να ακούει και στο όνομα του Δημήτρη Λημνιού. Και αυτό, καθώς ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν λογίζεται ως βασικός στην Κολωνία και αναζητεί νέο σταθμό στη καριέρα του.

Όχι τόσο «νέο» βέβαια αν και ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Θεσσαλονίκη. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως από την πλευρά του προπονητή, ο Ρουμάνος  θα ήθελε στην ομάδα έναν παίκτη που τον ξέρει καλά, ξέρει τί μπορεί να δώσει και πως και η παρουσία του δεν θα διαταράξει τις ισορροπίες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 25χρονου μεσοεπιθετικού με την γερμανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι και η επιστροφή στην Ελλάδα δεν θα προκαλέσει περαιτέρω πονοκέφαλο στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.