Ο Λημνιός θα ψάξει ομάδα τον Ιανουάριο

Κώστας Πετρωτός04 Νοεμβρίου 2023

Είναι μία πληροφορία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη όταν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει «γράψει» 112 παιχνίδια με 10 γκολ και 14 ασίστ στον ΠΑΟΚ και χαίρει της εκτίμησης του Λουτσέσκου. Ο 25χρονος ακραίος ψάχνει ήδη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του τον Ιανουάριο, σύμφωνα με όσα πληροφορείται η «Μ» και το Metrosport.gr

Η αρχική σκέψη του Βολιώτη άσου ήταν να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με την Κολωνία. Ας μην ξεχνάμε ότι αμείβεται με ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως και φυσικά κανείς άνθρωπος στον κόσμο δεν θα χαρίσει έτσι απλά ένα τέτοιο ποσό σε μία ομάδα. Ωστόσο, στους «τράγους» δεν έχει πάρει καμία ευκαιρία μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και αυτό είναι κάτι που του δημιουργεί τεράστια ανησυχία ενόψει του πολύ σοβαρού ενδεχόμενου η εθνική Ελλάδας να πάει στα τελικά του EURO.

Ο Λημνιός εξακολουθεί να έχει ως βασική προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, όμως, πλέον, το πρώτο κριτήριο είναι πόσο χρόνο συμμετοχής θα βρει στην ομάδα που θα πάει. Και φυσικά, αν ο Λουτσέσκου ήθελε να τον βάλει στο αγωνιστικό πλάνο του, αυτό δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο.

Το ζήτημα είναι ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα στον ΠΑΟΚ, ο Λημνιός θα μπορούσε να διεκδικήσει χρόνο λογικά μόνο ως δεξιός μπακ, αφού έχει μπροστά του παίκτες όπως ο Αντρίγια, ο Τάισον και ο Ντεσπόντοφ, αλλά επειδή μιλάμε για ένα πρώην παιδί του ΠΑΟΚ, ας μην αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο. Προς το παρόν ας μείνουμε στην πληροφορία ότι ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου είναι διατεθειμένος να συζητήσει άμεση αποχώρηση από την Κολωνία κι ας χαρίσει κάποια χρήματα στην γερμανική ομάδα για να ενεργοποιηθεί και πάλι αγωνιστικά σε άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.