Ο Λεβαδειακός θα κινηθεί νομικά για το χτύπημα στον Γκροφ! (vid)

Metrosport Team07 Μαΐου 2023

Οι ντροπιαστικές εικόνες που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Λαμίας, με τον υπεύθυνο ασφαλείας της να κινείται βίαια εναντίον του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού και να τον πιάνει από τον λαιμό, έχουν φέρει... επί ποδός τους Βοιωτούς που εξετάζουν κάθε πιθανή νομική ενέργεια.

Το φινάλε του αγώνα στη Λαμία ήταν άκρως επεισοδιακό. Μετά το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων, ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού, Νταβίντ Γκροφ είχε μία λογομαχία με τον Τσιλούλη.

Σε εκείνο το σημείο επενέβη άνθρωπος της ομάδας των γηπεδούχων και κινήθηκε βίαια εναντίον του. Έπιασε τον Ούγγρο πορτιέρο από τον λαιμό, πετώντας τον μάλιστα στο χορτάρι! Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που κάνει τον γυρο του διαδικτύου. 

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ειπώθηκε πως είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας της Λαμίας, αυτή μάλιστα ήταν η ενημέρωση που είχε κι ο ίδιος ο παρατηρητής του αγώνα. Πλην όμως, δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το θλιβερό περιστατικό πάντως έχει προκαλέσει οργή, όπως είναι φυσικό, στις τάξεις των Βοιωτών, που εξετάζουν κάθε πιθανή ενέργεια για να τιμωρηθεί και να επιβληθούν όποιες ποινές προβλέπουν οι κανονισμοί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.