Ο Λεβαδειακός πάτησε ξανά κορυφή, νικώντας 2-0 τον Ηρακλή

Metrosport Team04 Φεβρουαρίου 2024

Ο Λεβαδειακός με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο επικράτησε με 2-0 επί του Ηρακλή και ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση του Α Ομίλου της Super League 2, πετυχαίνοντας την πέμπτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Βοιωτίας με αυτή τη νίκη επέστρεψε στην κορυφή με 42 βαθμούς, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο από την ΑΕΛ, η οποία με 39 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση. Οι "κυανόλευκοι" από την πλευρά τους παρέμειναν στην 9η θέση με 18 βαθμούς.

Στο 22ο λεπτό ο Τσάπρας με ωραίο γύρισμα στο σημείο του πέναλτι βρήκε τον Νίκα και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0. Στο 42' οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα (2-0) με ωραία ενέργεια και εκτέλεση του Κουάδρα.

Στο 80ο λεπτό ο Τόρες με ένα εντυπωσιακό σουτ από τα αριστερά προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Γκροφ, αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+2') ο Γκεζαλί βρέθηκε απέναντι από τον Παλαβράκη, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ του Ηρακλή για το 3-0, οποίος απέκρουσε με τα πόδια, διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Μπελμόντε (80' λ.τ. Πολέτο), Νίκας (53 λ.τ. Γκεζάλι), Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας (80' Ντεντάκης), Λιάγκας, Κουάδρα (67' Γκουστάβο Κόστα), Τσιριγώτης (67' Μπαΐροβιτς).

Ηρακλής: Παλαβράκης, Βιτλής, Αρόγιο (66' Ισνάλντο), Γκμπενιόν, Σπυρίδης (66' Γκερμούς), Σιούτας, Κουντουριώτης (66' Τόρες), Τσαγκαλίδης (46' Χειρίτραντας), Κωστόπουλος, Εμπό, Πατράλης (81' Νεοφυτίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.