Ο Λαρίν που αρέσει και τα δύο εμπόδια για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός03 Μαΐου 2020

Είναι γνωστό ότι ο Αμπέλ Φερέιρα έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση σε ψηλό φορ περιοχής, δυνατό στο παιχνίδι από αέρος. Αν προκύψει πώληση ενός εκ των Ακπομ ή Σφιντέρσκι, θα ήθελε να δει έναν τέτοιο παίκτη να έρχεται στην Τούμπα και να στήσει πάνω του σε μεγάλο βαθμό το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ(είναι ένας λόγος που «παίζει» σταθερά στα μεταγραφικά του Δικεφάλου το όνομα του Πρίγιοβιτς).

Κάτω από αυτό το πρίσμα, μελετώνται συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών και μία από αυτές είναι και του Κάιλ Λαρίν. Ο 25χρονος, ύψους 1.88μ. φορ, διεθνής με την εθνική ομάδα του Καναδά, ανήκει στην Μπεσίκτας και προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με την Ζούλτε Βάρεγκεμ (9 γκολ και 11 ασίστ σε 33 επίσημα ματς).

Το όνομα του παίκτη έφτασε μέσω της οικογένειας Σαββίδη που αρέσει στον Αμπέλ Φερέιρα που έχει θετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, για να κινηθεί ο ΠΑΟΚ πρέπει να συντρέξουν δύο συγκεκριμένες συνθήκες.

Η μία είναι να πουληθεί ένας από τους δύο υπάρχοντες φορ στο ρόστερ και η άλλη να προκύψει σενάριο δανεισμού του με το συμβόλαιό του να μοιράζεται στα δύο. Βάσει του συμβολαίου που έχει υπογράψει με την Μπεσίκτας ο Λαρίν, αμείβεται με 1,6 εκατ., ευρώ ετησίως, χρήματα που δεν συμπεριλαμβάνονται στον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ. Για αγορά δεν μπορούμε να συζητάμε γιατί το μπάι άουτ είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, υψηλό.

Κατά συνέπεια, ας πούμε ότι το όνομά του διεθνή Καναδού φορ με τα 8 γκολ σε 31 ματς φορώντας την φανέλα με το εθνόσημο, είναι πλέον τσεκαρισμένο και ο ΠΑΟΚ θα είναι σε κατάσταση σταντ μπάι.

Αν υπάρχει ένα «παράθυρο» για να προχωρήσει το φλερτ αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Λαρίν έπαιζε δανεικός σε μία ομάδα σαν την Ζούλτε Βάρεγκεμ που, σαφέστατα, δεν μπορεί να συναγωνιστεί οικονομικά τον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.