Ο κυρίαρχος Ιβάν και ο ισχυρός φίλος του ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός09 Δεκεμβρίου 2021

Στην εποχή των social media και της ανώνυμης πληροφορίας είναι καλό να βάζουμε κάποια πράγματα στην θέση τους. Ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη να διαθέτει έναν πολύ ισχυρό επιχειρηματία στο τιμόνι του, τον Ιβάν Σαββίδη. Εχει επενδύσει πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα, έχει δείξει διάθεση να δεθεί με τον σύλλογο αναλαμβάνοντας ρόλο πατέρα όλης της ασπρόμαυρης οικογένειας κι αυτό δείχνει και τις προθέσεις του για το παρόν και το μέλλον, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει ταυτίσει την οικογένειά του με τον ΠΑΟΚ. 

Από την άλλη, υπάρχει ένας, επίσης, επιχειρηματικός κολοσσός, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, ο Τέλης Μυστακίδης που φέτος, για τρίτη σεζόν, είναι κάτοχος σουίτας στην Τούμπα και συχνά πυκνά βλέπει παιχνίδια (το πιο πρόσφατο το clasico με τον Άρη), αποφεύγοντας ευλαβικά τα φώτα της δημοσιότητας. 

Η διαστρέβλωση των δεδομένων έφερε τον δεύτερο να γίνεται διάδοχος του Ιβάν στην ηγεσία της ομάδας και μάλιστα του αποδόθηκε και η ταμπέλα του Αρειανού κάτι που δεν έχει καμία δόση αλήθειας και απόδειξη είναι η σταθερή παρουσία του στην Τούμπα. 

Ο Ιβάν δεν έχει δείξει ΚΑΜΙΑ διάθεση απεμπλοκής από τον ΠΑΟΚ και οι… σεναριογράφοι μάλλον θα έπρεπε να υπογραμμίζουν ότι ο Δικέφαλος διαθέτει έναν επενδυτή κυρίαρχο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έναν πολύ ισχυρό φίλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.