Ο Κυριάκος, η Λοκομοτίβα και η επιστροφή του Γιαννούλη

Metrosport Team27 Μαρτίου 2021

Πολλά ήταν τα σχόλια φίλων του ΠΑΟΚαναφορικά με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, καθώς η προχθεσινή του εμφάνιση με την Εθνική ομάδα, μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Ο Παπαδόπουλος που είναι δηλωμένος ΠΑΟΚτσής, είχε ταλαιπωρηθεί τους τελευταίους μήνες από τραυματισμούς. Στις 27 Οκτωβρίου του 2020 συμφώνησε με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με την οποία έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο Παπαδόπουλος θα βρεθεί στην Τούμπα με την εθνική ομάδα, έχει πολλούς φίλους εδώ και εφόσον συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και κυρίως χωρίς προβλήματα τραυματισμών, μπορεί κάλλιστα να βρεθεί στο στόχαστρο της ομάδας, από την στιγμή που συζητείται η προοπτική απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού το καλοκαίρι. Τα σχόλια των φίλων του ΠΑΟΚ ήταν θετικά για την εικόνα που παρουσίασε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και το σημαντικό είναι να δείξει πως έχει ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν στο παρελθόν.

Εντωμεταξύ, στην Τούμπα, μετά από τρείς σχεδόν μήνες θα επιστρέψει ο Δημήτρης Γιαννούλης. Με την εθνική ομάδα αυτή την φορά. Αύριο η εθνική σε φιλικό παιχνίδι θα αντιμετωπίσει την Ονδούρα (στις 17:00 η ώρα έναρξης) ενώ την ερχόμενη Τετάρτη (στις 21:45) η εθνική θα αντιμετωπίσει την Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γιαννούλης μετά από τρείς μήνες θα βρεθεί και πάλι στην Τούμπα έστω και ως παίκτης της εθνικής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.