Ο Κβαρατσχέλια οδηγεί τη Νάπολι στο scudetto

Metrosport Team11 Μαρτίου 2023

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια φέρνει στις αναμνήσεις των φίλων της Νάπολι εποχές του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τον Γεωργιανό να είναι σε ακόμη ένα αγώνα καταλυτικός για την ομάδα του, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ κόντρα στην Αταλάντα, δίνοντας μια σπουδαία νίκη στους "παρτενοπέι", το 2-0 σημείωσε ο Ραχμάνι για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Σπαλέτι με αυτή τη νίκη έφτασε τους 68 βαθμούς και απέχει πλέον 18 βαθμούς από τη δεύτερη Ίντερ και 20 από την τρίτη Λάτσιο, η οποία αγωνίζεται σε λίγη ώρα. Αντίθετα η ομάδα του Μπέργκαμο παρέμεινε στην έκτη θέση (42 βαθμούς), με τη Γιουβέντους να βρίσκεται στο -7 από την Αταλάντα, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Στο 60ο λεπτό ο Κβαρατσχέλια πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα, κάνοντας ό,τι ήθελε την άμυνα της Αταλάντα και αφού ζάλισε τους πάντες εκτέλεσε και άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση της Νάπολι, σημειώνοντας το 11 γκολ του στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και 9 ασίστ.

Στο 77' ο Αμίρ Ραχμάνι σφράγισε τη νίκη των "παρτενοπέι", με κεφαλιά, κάνοντας το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ και δίνει ώθηση στη Νάπολι για τον επαναληπτικό με την Άιντραχτ, για τους "16" του Champions League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.