Ο Κροβίνοβιτς, η Πέτρινια και η έκκληση για βοήθεια

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2021

Ο Φιλίπ Κροβίνοβιτς αποτελεί τον εκλεκτό του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στα χαφ ενώ αναμένονται τα επόμενα 24ωρα οριστικές εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Ο παίκτης πάντως είναι ιδιαίτερα φορτισμένος τον τελευταίο καιρό και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ισχυρό σεισμό που συνέβη στην Κροατία και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στην πόλη του την Πέτρινια.

«Η Πέτρινια μου, η πόλη μου. Η Πέτρινια είναι η πόλη και των δυο μου γονιών, των παππούδων μου αλλά και πολλών φίλων μου επίσης. Μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις μου συνδέονται με την Πέτρινια και αισθάνομαι μόνο χαρά όταν βρίσκω την ευκαιρία να επιστρέφω εκεί. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τα βαθιά μου συλλυπητήρια σε όλους όσοι έχασαν τους αγαπημένους του λόγω του σεισμού. Προς του πολίτες της Πέτρινια, η καρδιά μου είναι μαζί σας και έχω την υποχρέωση να βοηθήσω» ήταν το μήνυμα του Κροάτη μέσου.

Μάλιστα ο ίδιος έκανε πράξη τα λόγια του για αυτό και ανάρτησε έναν τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να συνδράμει ώστε να σταθεί στα πόδια της ξανά η πόλη της Κροατίας.

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.