Ο Κρμέντσικ «κλείνει το μάτι» στον ΠΑΟΚ!

Κώστας Πετρωτός04 Ιουλίου 2021

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε την παρουσία του στο EURO με την Τσεχία ο Μάικλ Κρμέντσικ. Ο 27χρονος φορ συνέβαλε σημαντικά στην προσπάθεια αντεπίθεσης που έκανε η εθνική ομάδα της χώρας του στο δεύτερο μέρος του προημιτελικού με την Δανία και μάλιστα είχε και μία σημαντική ευκαιρία μόλις πέρασε στο παιχνίδι. Ετσι, ολοκλήρωσε την διοργάνωση με 65 αγωνιστικά λεπτά σε τέσσερα ματς και έχοντας δώσει το στίγμα του και, μάλλον, κάνοντας και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να πειστούν ότι σωστά έχουν ενεργοποιήσει εκ νέου το ενδιαφέρον τους για την παραμονή του στην Τούμπα.

Από την στιγμή που οι Βέλγοι της Μπριζ δείχνουν διάθεση να συζητούν για ποσά ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ (όσα κατέθεσε στην επίσημη προσφορά της η Σλάβια Πράγας), ο ΠΑΟΚ έχει βρει ξανά το κίνητρο για να ασχοληθεί με έναν παίκτη που τέσταρε και έχει αφήσει πολυ θετικό πρόσημο. Φυσικά, ο ΠΑΟΚ θα τον ήθελε ακόμη και δανεικό, αν μπορεί να προκύψει τέτοια προοοπτική.

Φαίνεται, όμως, ότι έχει και ένα μεγάλο όπλο σ' αυτή την προσπάθειά του. Ποιο είναι αυτό; Η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να παραμείνει στην Τούμπα, το δέσιμο που έχει αποκτήσει με τον ΠΑΟΚ. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι μετά την επαφή που έκαναν οι άνθρωποι του Δικεφάλου με το γραφείο που τον εκπροσωπεί, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ενδιαφέρον τους αναθερμαίνεται, ο υψηλόσωμος φορ έκανε μία ανάρτηση με πανηγυρικό του από τον τελικό, σημειώνοντας "ποτέ μην τα παρατάς". Μπορεί με μία πρώτη σκέψη το μυαλό να πήγε στο χθεσινό ματς της Τσεχίας με την Δανία, αλλά η επιλογή της φωτογραφίας με φανέλα του ΠΑΟΚ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα... κλείσιμο του ματιού του Κρμέντσικ προς τον ΠΑΟΚ να συνεχίσει την προσπάθεια να τον κρατήσει στην Τούμπα.

Με βάση και την στάση του Τσέχου φορ που είναι ο καλύτερος σύμμαχος του ΠΑΟΚ, οι επόμενες μέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και σ' αυτή την υπόθεση που δεν είναι απαραίτητο ότι εξαρτάται από την εξέλιξη της υπόθεσης Ολιβέιρα, αφού δεν αποκλείεται να κινηθεί και για δύο φορ ο ΔΦικέφαλος. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κάρολ Σφιντέρσκι ακόμη δεν έχει ανανεώσει....

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.