Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει ενέσεις μπότοξ στα γεννητικά του όργανα!

Metrosport Team24 Ιουλίου 2022

Στην ηλικία των 37 ετών ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια αξιοζήλευτη σωματική διάπλαση. 

Αυτό οφείλεται στη διατροφή του, το πρόγραμμα προπονήσεων και τη σπουδαία γενετική, τα αγγίγματα και τις νέες εξελίξεις στη χειρουργική του επιτρέπουν να διατηρεί τους μύες του υγιείς και νέους.

Βέβαια, δεν φροντίζει μόνο για τους μύες του αλλά γενικότερα για την εικόνα του. Δεν είναι μυστικό ότι ο Ρονάλντο είναι λάτρης των αισθητικών επεμβάσεων. 

Το μπότοξ είναι αναμφίβολα ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Πορτογάλου αφού είναι γνωστό ότι  έχει ήδη υποβληθεί σε αρκετές θεραπείες στο πρόσωπο του αλλά δεν είναι το μόνο σημείο του σώματός του που έχει κάνει ένεση μπότοξ.

Σύμφωνα με τη Marca που επικαλείται τη La Razon, ο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ στα γεννητικά του όργανα. Ο σκοπός αυτών των ενέσεων είναι να αυξηθεί το πάχος του πέους κατά ένα, δύο ή τρία εκατοστά και αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και δύο χρόνια. Η επέμβαση  δεν απαιτεί ράμματα αλλά δεν είναι και μια θεραπεία που εγγυάται ότι θα λειτουργήσει.

Είναι επίσης μια πρακτική που χρησιμοποιούν πολλοί ηθοποιοί πορνό, για να κάνουν το πέος τους να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο στις σκηνές καθώς Αυξάνει τόσο την ικανοποίηση του ατόμου που κάνει το μπότοξ όσο και της συντρόφου του, στην προκειμένη περίπτωση της Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.