«Ο Κούτσιας μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2020

Ο προπονητής της Κ17 του ΠΑΟΚ, Απόστολος Παπαβασιλείου φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, αλλά και στον Κούτσια, τονίζοντας πώς μπορεί να σταθεί μαζί με τον Τζόλη στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συναρπαστικός τελικός, ευτυχώς είχε αίσια κατάληξη για εμάς. Σε όλο το Πρωτάθλημα είχαμε τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας. Πρέπει τα παιδιά να κοιτούν το επόμενο στάδιο. Σίγουρα επειδή μιλάμε για τον ΠΑΟΚ πρέπει όλοι να έχουν μέταλλο νικητή. Θέλω να δώσω τα εύσημα και στις δυο ομάδες, καθώς μετά από τέσσερις μήνες τα παιδιά κατάφεραν να προσφέρουν αυτό το θέαμα στον αγωνιστικό. Τα παιδιά είναι αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά. Είναι φίλοι και μαζί αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα. Από την Κ10 δουλεύω με αυτά τα παιδιά. Είναι μια φουρνιά που την γνωρίζω πολύ καλά. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έβλεπαν την Κ17 και γι΄ αυτό άλλωστε πολλά από αυτά αγωνίζονται στην Κ19. 

Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μαζί τους, τα παιδιά να είναι ταπεινά όταν ακούγεται ενδιαφέρον από ομάδες γι΄ αυτούς. Εμείς τους κρατάμε προσγειωμένους και θα πρέπει να συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Βλέποντας τον Τζόλη και ο Κούτσιας μπορεί να σταθεί στη μεγάλη ομάδα. Κάνουμε μεγάλη δουλειά για να προλάβουμε καταστάσεις. Οκτώ χρόνια είμαι στον ΠΑΟΚ και τα τελευταία χρόνια γίνεται εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες του. Πλέον, αρχίζουν και φαίνονται τα αποτελέσματα. Αυτό που όμως θέλω να τονίσω είναι να συνεχίσουμε με ταπεινότητα την σκληρά δουλειά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.