Ο Κούτσιας έσπασε το ρεκόρ του Σαράφη και του Πόζογλου

Πέτρος Χαριζακλής10 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΟΚ μπορεί να έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο το παιχνίδι κόντρα στη Γρανάδα θα παραμείνει χαραγμένο στην καρδιά ενός ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Γιώργο Κούτσια που επιλέχθηκε στη βασική ενδεκάδα από τον Πάμπλο Γκαρσία και έσπασε το ρεκόρ του Σαράφη και του Πόζογλου.

Ο 16χρονος επιθετικός έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ με αυτή του τη συμμετοχή, όντας 16 ετών 10 μηνών και 2 ημερών. Ο Κούτσιας άφησε πίσω τον Στέλιο Πόζογλου που κατείχε αυτόν τον τίτλο από τις 12/12/2013 και τον αγώνα με την Αλκμάαρ (2-2) στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, σε ηλικία 17 ετών, 10 μηνών και 20 ημερών.

Επίσης, το σούπερ ταλέντο του Δικεφάλου, ξεπέρασε και τον θρύλο του ΠΑΟΚ, Σταύρο Σαράφη, που είχε αγωνιστεί στο Κύπελλο Εκθέσεων κόντρα στη Λιέγη σε ηλικία 17 ετών, 7 μηνών και 17 ημερών.

Τέλος, ο Κούτσιας κατάφερε να μπει και στην 20άδα των πιο νέων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο Europa League. Μέσα σε αυτούς υπάρχουν ονόματα των Λουκάκου, Μουνιαΐν και Καμαβινγκά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.