Ο Κούτσιας είναι σκόρερ και το δείχνει με πράξεις

Γιώργος Καστάνης09 Οκτωβρίου 2022

Δεν χρειαζόταν να πετύχει ο Κούτσιας το νικητήριο γκολ του Βόλου μέσα στο Αγρίνιο για να πεισθώ για τις ικανότητες αυτού του παιδιού, ακόμη και στο πιο απλό. Βρίσκεται στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και σκοράρει, γιατί αυτό ξέρει να κάνει καλύτερα από τον καθένα. 

Απλά χθες ήρθε μία ακόμη επιβεβαίωση των όσων είχαμε αναφέρει, είχαμε τονίσει, πριν ακόμη παραχωρηθεί ως δανεικός ο νεαρός στον Βόλο.

Ο Κούτσιας είναι σκόρερ, είναι γκολτζής. Το δείχνει με πράξεις. Ναι, ομολογουμένως μπορεί να υστερεί σε άλλους τομείς, όπως στον τρόπο με τον οποίο (ενδεχομένως) θα υποδεχθεί την μπάλα για να την μοιράσει. Αλλά ακόμη και η οποιαδήποτε αδυναμία, διορθώνεται με την δουλειά. Όποιος το καταλαβαίνει έχει καλώς, όποιος δεν το καταλαβαίνει, έχει πρόβλημα.

Δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία της συζήτησης, εάν αυτή την χρονική στιγμή θα έπρεπε να βρίσκεται ο Κούτσιας στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Την άποψή μου, την είχα καταθέσει από την καλοκαιρινή προετοιμασία ακόμη. Όταν είχε κληθεί εσπευσμένα ο Κούτσιας να καλύψει το κενό από τον τραυματισμό του Ολιβέϊρα και την ανετοιμότητα του Μπράντον. 

Η απόφαση που πήραν ο Λουτσέσκου και ο Μπότο είναι δεδομένη, δεν αλλάζει και πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό το δεδομένο. Όμως καλό θα είναι, να βλέπουν όλοι το αυτονόητο. Χωρίς εγωϊσμούς. Χωρίς εμπάθειες. Ο Κούτσιας είναι σκόρερ. Και τους δεινούς σκόρερ, ο ΠΑΟΚ τους έχει ανάγκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.