«Ο Κούτσιας είναι δυνατός, γρήγορος και πάει συνεχώς προς την εστία»

Κώστας Πετρωτός04 Μαρτίου 2023

Ο Τζορτζ Χάιτζ, αθλητικός διευθυντής της Σικάγο Φάιρ μίλησε στην «Μ» πριν λίγες μέρες, ώρες μετά την συμφωνία της αμερικανικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ, για την μεταγραφή του Κούτσια. Αρχικά, μας εξήγησε πώς προέκυψε το ενδιαφέρον για τον νεαρό φορ. 

«Παρακολουθούμε τους παίκτες για πολλά χρόνια. Ο Κούτσιας συγκεκριμένα έχει πολύ καλά στατιστικά και ως νεαρός, ψάχνει πάντα έναν τρόπο να πάει ευθεία προς την αντίπαλη εστία, έχει πολλές ικανότητες. Είναι πολύ καλός στην περιοχή, έχει ταχύτητα και είναι από πλευράς σωματοδομής ένας πολύ δυνατός παίκτης». Όταν του ζητήσαμε να μας πει πώς κύλησαν οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: 

«Οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ ήταν σκληρές, καθώς είχαμε να κάνουμε με άκρως επαγγελματίες ανθρώπους, αλλά πάνω απ' όλα πρέπει να πω ότι ο ΠΑΟΚ φέρθηκε πολύ σωστά. Όταν ανεβάσαμε την προσφορά εκεί που έπρεπε, κράτησαν την υπόσχεσή τους και άφησαν τον παίκτη να κάνει την μετακίνηση σε εμάς».

Ακόμη, για το αν στόχος είναι να τον μεταπουλήσουν το συντομότερο δυνατό σε ευρωπαϊκή ομάδα επεσήμανε: «Το MLS είναι ξεχωριστό πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί ένας παίκτης. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Θα δώσουμε στον Κούτσια τον χρόνο που χρειάζεται. Θα δουλέψουμε μαζί του, θα συνεχίσουμε ό,τι έκανε ο ΠΑΟΚ μαζί του, πώς θα μπει στην ομάδα Θα δούμε τι θα φέρει ο χρόνος, ο βασικός στόχος δεν είναι να τον πουλήσουμε άμεσα στην Ευρώπη, αν προκύψει έχει καλώς. Εχει όλα τα εργαλεία, αλλά οπωσδήποτε χρειάζεται χρόνο και πρέπει να ωριμάσει λίγο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.