Ο Κούτσιας είναι αγχωμένος για το γκολ, φάνηκε και στο Γεντί Κουλέ

Κώστας Πετρωτός04 Ιανουαρίου 2023

Την πρώτη συμμετοχή του ως βασικός στο Πρωτάθλημα έκανε χθες στο παιχνίδι του Βόλου στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ ο Γιώργος Κούτσιας. Εκμεταλλευόμενος και την απουσία του Οζέγκοβοτς που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, ο 18χρονος επιθετικός πήρε για δεύτερη φορά γεμάτο 90λεπτο, μετά τις 18 Οκτωβρίου όταν και είχε βάλει και δύο γκολ στο 4-0 επί του Ιωνικού στο Κύπελλο. 

Δέκα μέρες νωρίτερα είχε σκοράρει και στο ματς με τον Παναιτωλικό και αυτά τα τρία γκολ είναι και τα μοναδικά που έχει πετύχει ο νεαρός επιθετικός με την φανέλα του Βόλου. Ουσιαστικά, μιλάμε για 77 μέρες από τότε που ο άσος του ΠΑΟΚ έχει να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και, όπως φάνηκε χθες, αυτό φαίνεται να τον αγχώνει. 

Φάνηκε ειδικά από την αντίδρασή του, ειδικά, όταν έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 78’ με την οποία ο Βόλος θα μπορούσε να κλέψει το διπλό μιας και ο ΟΦΗ έχασε πολύ σημαντικές ευκαιρίες και τον φρέναρε ο Κλέιτον. Ο Αλχο ήταν εκείνος που έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Κούτσιας πήρε την κεφαλιά, ο Μανδάς δεν μπόρεσε να αντιδράσει αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. 

Γενικότερα, ο Κούτσιας ήταν κινητικός και ορεξάτος και προσπάθησε να είναι και ομαδικός, όπως στην φάση του 42’ όταν πήρε την μπάλα από τον Μεσκίδα και σέντραρε στον Καρτάλη αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να κάνει κεφαλιά. Είχε ένα σουτ στην αρχή του ματς που απέκρουσε ο Μανδάς στο 14’, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και και μία ακόμη, κακή όμως, εκτέλεση λίγο αργότερα. Σαφώς για να κριθεί, αλλά και να αποδώσει το μέγιστο θα πρέπει να παίρνει σταθερά πολύ χρόνο συμμετοχής. Αν έρθουν και τα γκολ θα παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.