Ο Κουτσαβάκης ζητάει να μην τιμωρηθεί ο νεαρός που του επιτέθηκε με μαχαίρι

Metrosport Team27 Μαΐου 2021

Ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης είχε έρθει στο προσκήνιο στο δεύτερο lockdown όταν είχε βγει ζωντανά στο Mega για να μιλήσει για το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί για μία συγκέντρωση που είχε κάνει. Τότε η εμφάνισή του είχε γίνει viral χάρη στους διαλόγους που είχε με την Ανθή Βούλγαρη, αλλά κυρίως λόγω του ρεμπέτικου ύφους που είχε. 

Πριν από ενάμιση χρόνο λοιπόν, είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι από έναν νεαρό, την ώρα που είχε βγάλει τον σκύλο του. Όπως είπε, οι δυο τους ήρθαν σε αντιπαράθεση όταν ο δράστης του μίλησε άσχημα και κουβέντα στην κουβέντα, του έβγαλε μαχαίρι. Εκεί, ο Κουτσαβάκης έκανε πίσω, άρπαξε ένα σκαμπό που βρήκε και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω και εν τέλει να συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ, καθώς στο σημείο βρισκόταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που είχε δει το περιστατικό και είχε καλέσει την άμεση δράση.

Το θέμα είναι πως ο 24χρονος δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως πως ο δράστης δεν ήταν και τόσο καλά ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να αντιδράσει λάθος και να μεγαλώσει την ένταση. Γι' αυτό και όπως είπε στο Mega, στο δικαστήριο που είναι να γίνει σήμερα (27/5) το πρωί, θα ζητήσει την αθώωση του δράστη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπέβαλλε μήνυση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.