Ο Κουλιεράκης είχε υπογράψει ως το 2025, αλλά ο Μπότο ετοιμάζει νέο συμβόλαιο

Κώστας Πετρωτός04 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ, Γ. ΖΑΪΡΗΣ

Μπορεί στον απλό κόσμο του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Κουλιεράκης να συστήνεται μέσα από αυτή την προετοιμασία, ωστόσο, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο, ο Κρητικός αμυντικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που σκανάρουν εδώ και μήνες.


Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο νεαρός άσος είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο, επεκτείνοντας την χρονική διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2025. Στο εκτός έδρας ματς με την Μίντιλαντ, είχε κάνει την παρθενική παρουσία του σε αποστολή της ομάδας ταξιδεύοντας στην Δανία, λίγο αργότερα είχε ζήσει από κοντά την μεγάλη βραδιά της Γάνδης και η πιο πρόσφατη ηχηρή παρουσία του ήταν στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.


Ο ύψους 1,85 κεντρικός αμυντικός όλο αυτό το διάστημα δούλευε υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου που μαζί με τον Ζοσέ Μπότο ανέλυαν τα χαρακτηριστικά του και την εξαιρετική σωματοδομή του. Όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε μετά τον φιλικό αγώνα με την Χρόνιγκεν ο Ρουμάνος τεχνικός, η απόφαση να δοθεί χρόνος συμμετοχής στον Κουλιεράκη είναι απόλυτα συνειδητή, αφού ο προπονητής, όπως και ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑOΚ, διακρίνει κάτι ξεχωριστό στον νεαρό από τα Χανιά.

Ο Μπότο που έχει δει εκατοντάδες νεαρούς στην καριέρα του, θεωρεί τα σωματικά προσόντα του πραγματικά ιδιαίτερα, έχει αρχίσει να «ψήνεται» ολοένα και περισσότερο με την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζει το νέο συμβόλαιό του, αφού θεωρεί ότι η εξέλιξή του θα είναι συνεχώς ανοδική από εδώ και στο εξής και θέλει ο ΠΑΟΚ να είναι απόλυτα καλυμμένος, χωρίς να αρκείται μόνο σε ένα απλό επαγγελματία συμβόλαιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.