Ο Κουέστα τον… καταδίκασε ξανά!

Βασίλης Βλαχόπουλος06 Μαρτίου 2021

Είναι αρνητικά εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει με τον Χουλιάν Κουέστα σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια του Αρη.Τον καταδίκασε με τα λάθη του στους αγώνες με τη Μόλντε, έκανε το ίδιο με την Κόλος Κοβαλίβκα, αλλά αυτό που έκανε προχθες στον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό προφανώς είναι ανεπανάληπτο και αποδεικνύει την ανεπάρκειά του. Πιθανότατα ο Ισπανός δεν θα ξαναβρεί παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη καθώς το μέγεθος αυτού του λάθους είναι τεράστιο. 

Και ήταν το τρίτο σοβαρό που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο καθώς προηγήθηκαν τα.. τσαλιμάκια (δέκα λεπτά νωρίτερα) και το διώξιμο της μπάλας πάνω στον Μπρουμά ο οποίος ήταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Κι έτσι, ο Αρης έχασε έναν μεγάλο στόχο καθώς είχε την πρόκριση στα χέρια του. Γιατί δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο αφού πολύ λογικά ο Ακης Μάντζιος θωράκισε την άμυνά του για να διαφυλάξει το σκορ και κυρίως για να έχει απαντήσει στις διαδοχικές σέντρες του Ολυμπιακού καθώς αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος έκφρασης που βρήκε επιθετικά η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Κι έτσι, επίσης, χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία για μία πρόκριση από αυτές που μετρούν διπλά, πετάχτηκε στα σκουπίδια μια υπερπροσπάθεια 87 αγωνιστικών λεπτών. Ο Αρης θα μπορούσε να παίξει και καλύτερα απέναντι στο πειραματικό σχήμα που χρησιμοποίησε ο Μαρτίνς, σημασία είχε όμως ότι έφερε το παιχνίδι εκεί που ήθελε. Στην πραγματικότητα, από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 54’ μπήκε στον αγώνα που λατρεύει. Αυτόν της υπεράσπισης του σκορ και της αναζήτησης χώρων στο ανοιχτό γήπεδο. 

Οι δύο χαμένες ευκαιρίες για τελική προσπάθεια, έμοιαζε, ότι δεν θα του κόστιζαν. Ποιος εξάλλου θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που έκανε ο Ισπανός ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του σε επίπεδο λάθους. Και πλέον δεν θα δικαιολογείται να γκρινιάζει όταν θα είναι εκτός αποστολής καθώς εισπράττει τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με όλα παίρνουν οι υπόλοιποι τερματοφύλακες κι εκεί που περιμένει να υψώσει ανάστημα, αυτός καταδικάζει την ομάδα του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.