ΠΑΟΚ για τεχνικό διευθυντή: Ο Κουχάρσκι, η Λέγκια και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Metrosport Team20 Μαΐου 2020

Η «Metrosport» και το metrosport.gr έχουν δώσει εδώ και λίγες μέρες όλο το ρεπορτάζ για το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, αποκαλύπτοντας τόσο το όνομα του Ολαφ Ρέμπε, όσο και την καταρχήν συμφωνία που έχει κάνει ο 42χρονος Γερμανός με τον Ιβάν Σαββίδη. Παράλληλα, όμως, σας ενημέρωσε ότι υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι και μάλιστα ορισμένες από τις εναλλακτικές εξετάστηκαν πολύ σοβαρά, υπογραμμίζοντας την παρουσία ενός Πολωνού στην λίστα.

Σήμερα επανερχόμαστε με νεότερες πληροφορίες, καθώς ο υποψήφιος που πήγε να κοντράρει αλλά μάλλον χάνει από τον Όλαφ Ρέμπε είναι ο νυν αθλητικός διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι. Και λέμε μάλλον, γιατί μέχρι να οριστικοποιηθεί η τελική συμφωνία δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το μικροσκόπιο του τον 40χρονο Πολωνό, ο οποίος έχει ένα ενδιαφέρον βιογραφικό. Άρχισε από βοηθός προπονητή στις Ακαδημίες και θα μπορούσε να είχε κλείσει και δεκαετία συνεχόμενης παρουσίας στον σύλλογο της Βαρσοβίας, αν δεν διέκοπτε την παρουσία του μία τετράμηνη συνεργασία ως σκάουτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Στην φημισμένη αγγλική ομάδα πήγε έχοντας πριν τον τίτλο του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λέγκια, η οποία φέτος είναι αγκαλιά με τον τίτλο.

Το επίσης ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ως αθλητικός διευθυντής της Λέγκια, από τον Σεπτέμβριο του 2018 έχει συνεργαστεί και με Πορτογάλο τεχνικό, τον Ρικάρντο Σα Πίντο, και δεν αποκλείεται αυτή η παράμετρος να είχε περάσει και από το μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Όπως, όμως, έχουμε γράψει, ο Ολαφ Ρέμπε φαίνεται πως είναι μία ανάσα από τον Δικέφαλο μετά την συνομιλία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.