«Φώναξε» για μία ακόμη φορά πόσο του λείπει ο επιτελικός

Γιώργος Ζαΐρης05 Σεπτεμβρίου 2022

Απόλυτα ευχαριστημένος πρέπει να αισθάνεται ο ΠΑΟΚ με τον βαθμό που πήρε στο Κλεάνθης Βικελίδης αν σκεφτούμε πως μια καθαρή ή μάλλον ξεκάθαρη φάση είχε και αναφερόμαστε στην προβολή του Τόμας Μπάρντον που έβγαλε αρχικά με το πόδι και στη συνέχεια με το χέρι ο Κουέστα.

Για τον ΠΑΟΚ κορυφαίος ο Κοτάρσκι που και πέναλτι απέκρουσε (ασχέτως αν η εκτέλεση του Γκρέι δεν ήταν η καλύτερη) αλλά και δυο σημαντικές αποκρούσεις απέναντι σε πολύ ωραία σουτ του Μαντσίνι είχε.

Το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα απέναντι στον Αρη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι όσα είναι και αυτά που δεν καταφέρει να κερδίσει τον αντίπαλο του.

Αυτός ο βαθμός είναι χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ. Οχι μόνο γιατί δεν ηττήθηκε αλλά και γιατί για μια ακόμη φορά "φώναξε" πόσο λείπει από τον ΠΑΟΚ ένας επιτελικός παίκτης. Για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις ασχέτως αν πιο πίσω στο κέντρο κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες.

Το ματς περιμέναμε πως θα είχε ένταση και είναι ξεκάθαρο πως ο Ελ Καντουρί έδωσε το δικαίωμα στον Πορτογάλο διαιτητή να του δείξει την κόκκινη. Επρεπε να συγκρατήσει τα νεύρα του ασχέτως αν εκεί οι παλμοί ξεφεύγουν.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν είχε κορυφαίο τον Κοτάρσκι. Θα μπορεί έστω και τώρα στο φινάλε να έχει έναν επιτελικό; Δυο χρόνια τον ψάχνει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.