O Koτάρσκι και τα πρώτα δείγματα γραφής στη θέση Νο 1

Metrosport Team11 Ιουλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, επέστρεψε στη βάση. H Metrosport και το metrosport.gr αναλύουν τη δουλειά που έγινε εκεί και εστιάζουν στα «φρέσκα» πρόσωπα. 

Ξεκινώντας από την βάση, από το Νο 1, η αναφορά μας επικεντρώνεται στον Κοτάρσκι.  Ο 22χρονος Κροάτης γκολκίπερ που ήρθε ως αντικαταστάτης του Πασχαλάκη, έδειξε πως είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και συνεννοείται με τους αμυντικούς. Θα κληθεί όμως να δείξει και τα προσόντα του στα τετ α τετ με αντιπάλους, σε επικίνδυνα σουτ, γενικά να φανερώσει τα αντανακλαστικά σε δύσκολες φάσεις για την εστία του.

Ο Κάργας, ο Σοάρες και ο Κουλιεράκης που πήρε «μπόνους»

Από τα νέα πρόσωπα στην άμυνα του ΠΑΟΚ, έδειξαν δείγματα γραφής τόσο ο Γιάννης Κάργας, όσο και οι Ράφα Σοάρες – Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο Κάργας δείχνει πως προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην ομάδα, ο Ράφα Σοάρες, έδειξε πως είναι ο μπακ που έλειπε από τον ΠΑΟΚ. Ο δε Κουλιεράκης, πήρε «μπόνους», κέρδισε με το «σπαθί» του, τα «μπράβο» του Λουτσέσκου και είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα.

Ο Γιώργος Κούτσιας, παρότι κλήθηκε την προτελευταία ημέρα της προετοιμασίας, έδειξε στο φιλικό με την Σταντάρ πως είναι σκόρερ. Ξέρει πως να τοποθετεί το σώμα του, στην αντίπαλη περιοχή. Ο Κουαλιάτα, που ήρθε με ευοίωνες προοπτικές, προσαρμόστηκε γρήγορα, όμως έχει πολλά ακόμη να κάνει για να δικαιώσει την επιλογή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.