Ο Κώστας Νεμπεγλέρας αναπολεί το χατ τρικ του με τη φανέλα του Άρη

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Ένα από τα τελευταία χατ τρικ που πέτυχε ποδοσφαιριστής με την φανέλα του Άρη, ήταν αυτό του Κώστα Νεμπεγλέρα σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, στο μακρινό 2005. Με αφορμή τα τρία γκολ που πέτυχε ο Λουις Πάλμα κόντρα στην Λαμία, ο βετεράνος χαφ των «κιτρινόμαυρων» θυμήθκε στον αέρα του Metropolis 95.5, όταν και ο ίδιος είχε «φορτώσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα με τρία γκολ στον ίδιο αγώνα, ενω δεν παρέλειψε να σχολιάσει την φετινή ομάδα του Άρη και τις βλέψεις που έχει για αυτή. 

Για το χατ τρικ του κόντρα στον Ατρόμητο:
«Δεν γίνεται να το ξεχάσω ποτέ, αφού ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με τη φανέλα του Άρη μετά την μεταγραφή μου από τον Ηρακλή. Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου στις 12 Ιανουαρίου του 2005 κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος τότε ήταν ή Β' ή Γ' Εθνική. Το πρώτο γκολ ήταν με πέναλτι, το δεύτερο με απευθείας φάουλ και το τρίτο με έναν σπάνιο τρόπο, με ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο. Δυστυχώς παρότι ψάχνω στιγμιότυπα δεν έχω βρει τίποτα. Ήταν πολύ ασυνήθιστο γιατί έπαιζα αμυντικό χαφ. Φυσικά και ο αντίπαλος ήταν υποδεέστερος, αλλά και τα πρώτα δύο γκολ μπήκαν με στημμένο. Το τρίτο όμως με το ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο ήταν τρομερό».

Για τον Πάλμα και τον φετινό Άρη:
«Δεν περιμέναμε το χατ τρικ του Πάλμα για να καταλάβουμε πως ο παίκτης έχει πολύ καλά στοιχεία. Το πιο βασικό επίτευγμα του Άρη στο ματς με την Λαμία ήταν ότι δεν δέχθηκε γκολ. Φάσεις δημιουργούσε και πριν και αυτό συνεχίστηκε. Το ότι κράτησε το μηδέν όμως είναι το σημαντικότερο. Είναι αλλιώς για την ψυχολογία της ομάδας όταν το σκορ είναι 0-0. Αν μπορεί να κρατήσει το μηδέν και στα υπόλοιπα παιχνίδια τα γκολ θα μπουν, κάνει φάσεις. Γενικά, στο παιχνίδι με την Λαμία ήταν καλό που η ομάδα και σκόραρε με στημμένο με τον Μπράμπετς, και έκανε χατ τρικ ο Πάλμα και έβαλε και γκολ ο σεντερ φόρ ο Γκρέι. Από κει και πέρα είναι πάρα πολυ σημαντική η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ. Αν θέλουμε να λέμε πως κάνουμε ένα βήμα μπροστά, πως είμαστε μεγάλη ομάδα και πως έχουμε στόχους, πρέπει σε κάθε αγώνα να πηγαίνουμε για την νίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.