Ο κόσμος της Λέφσκι βρήκε πάτημα στην δυναμική του ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός26 Ιουλίου 2022

Δεν μπορεί κανείς να μην αναγνωρίσει την αγάπη και το δέσιμο των οπαδών της Λέφσκι με την ομάδα τους. Το έδειξαν και με την παρουσία τους κόντρα στον ΠΑΟΚ γεμίζοντας τις κερκίδες του «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ» και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, αλλά και με κινήσεις όπως η οικονομική στήριξη που παρείχαν στον βουλγαρικό σύλλογο. 

Πιο πρόσφατη κίνηση ήταν η έκδοση εικονικών εισιτηρίων ενόψει της ρεβάνς. Κι αυτή βοήθησε να προστεθούν επιπλέον έσοδα στα πολλά που έχει συγκεντρώσει το τελευταίο διάστημα η Λέφσκι. Συγκεκριμένα, με βάση την ενημέρωση που παρείχαν επίσημα οι επιτελείς της ομάδας, ο κόσμος ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα «θερμά» στο κάλεσμα και εκτόξευσε τα έσοδα πέρα από τα εικονικά εισιτήρια, με κάρτες μελών και συνδρομών, καθώς και αγορές και σημαντικές δωρέες.

Για την ακρίβεια, οι Βούλγαροι έβαλαν στα ταμεία τους 4.996.043,33 λέβα, κοινώς 2.5 εκατ. ευρώ περίπου που συνιστούν πραγματικά τεράστιο έσοδο για την βουλγαρική ομάδα. Και μην ξεχνάμε ότι η Λέφσκι τώρα βρίσκεται σε διαδικασία εξόδου από μεγάλη οικονομική κρίση τα προηγούμενα χρόνια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.