Ο κόσμος εύχεται καλή τύχη στην Ευρώπη και απαιτεί τέλος στις εμμονές

Δημήτρης Μπούζας25 Νοεμβρίου 2021

Συνειδητοποιημένοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα τους με τα σημερινά δεδομένα, περιμένουν με υπομονή τις μεταγραφές του χειμώνα, για να δουν αν φανούν συνεπείς στα όσα υποσχέθηκαν περί σημαντικής ενίσχυσης του ρόστερ οι υπεύθυνοι.

Λίγο – πολύ οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν κατανοήσει και αποδεθχεί τις δυνατότητες που έχει η ομάδα τους με το συγκεκριμένο έμψυχο υλικό που διαθέτει. Για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν θα μπούμε στον κόπο να αναφερθούμε σε γεγονότα που είναι ήδη γνωστά, αλλα και στις αιτίες που τους υποχρέωσαν να προσγειωθούν κατά κάποιο τρόπο στην πραγματικότητα. 

Συνειδητοποιημένοι ως εκ τούτου και διατηρώντας την ψυχραιμία τους όπως κι ένα μέρος της αισιοδοξίας τους, σε αυτές τις στιγμές οι ΠΑΟΚτσήδες περιορίζονται σε ευχές αλλά και σε κάποιες σημαντικές κατά την άποψη τους υποδείξεις. 

Το καθοριστικής σημασίας για την Ευρώπη παιχνίδι της ομάδας τους στην Μπρατισλάβα, το βλέπουν έστω κι επιφυλακτικά σαν μια ευκαιρία ανάκαμψης, η οποία θα καταφέρει να αλλάξει το ήδη βεβαρημένο κλίμα, αναζωπυρώνοντας κίνητρα και ενισχύοντας ψυχολογίες. 

Κι αυτό, ενόψει μάλιστα του τοπικού ντέρμπι. Μύχιος λοιπόν πόθος το αποτέλεσμα στη Σλοβακία, στην άκρη κάποιες πίκρες που έχουν και συγκαταβατικά και νοερά, αύριο δίπλα στην ομάδα τους. Παράλληλα βέβαια όταν τους δοθεί η ευκαιρία στέλνουν και κάποια μηνύματα σε ήπιους τόνους, προειδοποιώντας τους υπεύθυνους να αποφεύγουν λάθη τα οποία μάλιστα επαναλαμβάνουν κι έχουν αποδειχθεί πηγές αγωνιστικής δυσλειτουργίας, αλλά και δυσαρέσκειας εντός των αποδυτηρίων. 

Ένα από αυτά αναφέρεται σε εμμονές όπως ο ανεξήγητος αποκλεισμός του νεαρού Τσιγγάρα. Στον οποίο ο Ραζβάν δεν έδωσε ούτε υποψία ευκαιρίας, σε αντίθεση επίσης με την μυστηριώδη εμμονή του να χρησιμοποιεί παίκτες που δεν τον δικαιώνουν και εμφανέστατα προκαλούν ζημιές εντός κι εκτός γηπέδων και ερωτηματικά που μένουν αναπάντητα. 

Μιας και το σημερινό σχόλιο επικεντρώνεται στον ψυχισμό των φίλων του δικέφαλου, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε ότι αυτή η ήπια και υπομονετική αντίδραση και προσέγγιση στην όχι και τόσο ευχάριστη κατάσταση, έχει και έναν άλλο σοβαρό λόγο. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την απόφαση να διατηρηθεί ένα κλίμα ομαλό μέχρι να ξεκινήσουν οι μεταγραφές του χειμώνα. 

Ένα κομβικός «σταθμός» και καθοριστικό «σταυροδρόμι» στην προσπάθεια της νέας χρονιάς. Είναι αλήθεια ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φιλων του ΠΑΟΚ περιμένει από κάποιους να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις που έδωσαν για την ενίσχυση του ρόστερ, που κατακρεουργήθηκε με τόση ανευθυνότητα. Ενίσχυση σημαντική και όχι «πασαλιψατέρ». 

Υπομονή λοιπόν από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο οποίος επαναλαμβάνουμε ότι εύχεται αυτή τη στιγμή καλή ευρωπαϊκή τύχη στην ομάδα του, αλλά και τέλος στις εμμονές τύπου Τσιγγάρα και...μερικής απενεργοποίησης του Σφιντέρσκι.

ΥΓ1: Ο Ευθύμης Κουλούρης δεν προκάλεσε. Η συμπεριφορά του ήταν άψογη, τόσο απέναντι στη νέα του ομάδα, όσο και στην ομάδα που τον ανέδειξε τον ΠΑΟΚ, τον οποίο δημόσια δήλωσε ότι τον έχει πάντα μέσα στην καρδιά του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.