«Ο κορωνοϊός κατέστρεψε τα 112α γενέθλια μου»

Metrosport Team28 Μαρτίου 2020

Τα 112α γενέθλια ενός άνδρα έχει «καταστρέψει» ο κορωνοϊός. Ο ιός μεταδίδεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και σχεδόν όλες οι Κυβερνήσεις θέλοντας να προφυλάξουν τους πολίτες έχουν απαγορεύσει τις άσκοπες μετακινήσεις των πολιτών.

Το μέτρο αυτό στέκεται εμπόδιο στην επιθυμία ενός παππού να γιορτάσει τα γενέθλια του. Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η Daily Mail ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο αύριο (29/3) είχε σχεδιάσει να γιορτάσει τα 112α γενέθλια του αλλά η εξάπλωση του ιού έχει βάλει φρένο στα σχέδια του.

Ο Μπομπ Γουιγκτον, από το Άλτον, έχει πάρει τον τίτλο του γηραιότεροι άνδρα στον κόσμο τον περασμένο μήνα μετά το θάνατο του προηγούμενου κατόχου Chitetsu Watanabe από την Ιαπωνία.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Τα πάντα ακυρώνονται, δεν υπάρχουν επισκέπτες, δεν γιορτάζω. Κάτι τέτοιο έχω διαβάσει μόνο στα βιβλία της ιστορίας όταν μεγάλωσα. Στην πραγματικότητα δεν ήξερα ότι υπήρχε ισπανική γρίπη γιατί δεν επηρεάστηκε κανένα από τα αδέρφια μου ή οι αδελφές μου ή οι άνθρωποι που γνώριζα.

Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ήξερες τι έπρεπε να κάνεις, μπορεί να αποτύχει, αλλά οι στόχοι ήταν σαφείς καθώς ο Τσόρτσιλ έσπευσε τη χώρα πίσω του, «Θα πολεμήσουμε στις παραλίες» κ.λπ. Τώρα κανείς δεν ξέρει πώς θα νικήσουμε τον ιό»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.