Ο Κωνσταντέλιας πήρε φόρα και έγινε ο 2ος σκόρερ του ΠΑΟΚ

Κωστής Παναγιώτου29 Φεβρουαρίου 2024

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και να ανοίξει το δρόμο για την εκτός έδρας επικράτηση του ΠΑΟΚ στις Σέρρες.

Ο 20χρονος άσος με το τέρμα που σημείωσε χθες απέναντι στον Πανσερραϊκό έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα και τα 12 συνολικά σε 41 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ξεπερνώντας κατά πολύ τα γκολ που είχε πετύχει την περσινή σεζόν ( 3 γκολ σε 37 ματς).

Ο "Ντέλιας" πλέον είναι ο δεύτερος σκόρερ του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, μαζί με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο με 14 τέρματα σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνέχισε με φόρα από το Αγρίνιο

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έθελξε με την εμφάνισή του, αλλά για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Κωνσταντέλιας ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που πάτησε στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας ακόμη μια γεμάτη εμφάνιση, μετά από εκείνη στο Αγρίνιο.

Ο νεαρός άσος του "δικεφάλου" απέναντι στον Παναιτωλικό ήταν κορυφαίος σε τρεις κατηγορίες, καθώς είχε τις περισσότερες τελικές, πάσες-κλειδιά και πετυχημένες ντρίμπλες από όσους πάτησαν το πόδι τους στο γήπεδο του Αγρίνιου.

Οι επιδόσεις του Κωνσταντέλιας κόντρα στον Παναιτωλικό:

Ενέργειες με τη μπάλα

57

Πάσες

33/39 (85%)

Πάσες-κλειδιά

3

Τελικές (εντός εστίας)

4(1)

Ντρίμπλες

4/4 (100%)

Κερδισμένες μονομαχίες

4/6

Χαμένες κατοχές

10


Στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ο Κωνσταντέλιας με το γκολ που πέτυχε στο φινάλε του πρώτου μέρους, άνοιξε το δρόμο για την επικράτηση του ΠΑΟΚ, που τον κράτησε απόσταση αναπνοής από την πρώτη ΑΕΚ.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του γηπέδου, πραγματοποιώντας ακόμη μια γεμάτη εμφάνιση, ενώ ήταν σχεδόν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του.

Οι επιδόσεις του Κωνσταντέλιας κόντρα στον Πανσερραϊκό:

Ενέργειες με τη μπάλα

55

Πάσες

40/43 (93%)

Πάσες-κλειδιά

0

Τελικές (εντός εστίας)

3(1)

Ντρίμπλες

3/4 (75%)

Κερδισμένες μονομαχίες

5/6

Χαμένες κατοχές

6

Πέρα από το γεγονός ότι είχε μόλις τρεις πάσες του που δεν κατέληξαν σε συμπαίκτη του, είχε και 55 ενέργειες με τη μπάλα, χάνοντας την κατοχή μόλις 6 φορές. Αυτή η επίδοση είναι ακόμη πιο σπουδαία απ' ότι δείχνουν οι αριθμοί, καθώς ο Κωνσταντέλιας αγωνίζεται ψηλά στο γήπεδο, που η πίεση των αντιπάλων είναι μεγαλύτερη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.