Ο Κωνσταντέλιας φαίνεται να το έχει όλο το... πακέτο και να μην κινδυνεύει από την υπερβολική δημοσιότητα

Δημήτρης Κανελλάκης12 Νοεμβρίου 2022

Δεν εκπλήσσει κανέναν νομίζω ο ντόρος που γίνεται το τελευταίο διάστημα για τον Κωνσταντέλια. Ειδικά όσοι γνωρίζουν το νεαρό ποδοσφαιριστή από πολύ μικρότερη ηλικία, το διαισθανόταν πως αυτό το παιδί έχει πολύ μεγάλες προοπτικές και ότι με λίγη τύχη θα κάνει το βήμα προς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει τη θέση που του αξίζει και να ανοίξει το παράθυρο για μια καριέρα αξιοπρόσεκτη.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα πολύ ταλαντούχο παιδί. Με χαρίσματα που δεν τα συναντάς σε πολλούς ποδοσφαιριστές στην ηλικία του. Με μια προσωπικότητα που του επιτρέπει να στέκεται σε ένα περιβάλλον πολύ απαιτητικό, χωρίς να λυγίζει από την πίεση και από το βάρος των υποχρεώσεων, που, πιθανώς, δεν θα κατάφερναν άλλοι, καλοί επίσης ποδοσφαιριστές, να διαχειριστούν.

Ακούω πολλούς να λένε τις τελευταίες ημέρες ότι είναι υπερβολικά τα σχόλια που ακούγονται για τον Κωνσταντέλια. Ότι θα του κάνει κακό αυτός ο θόρυβος που γίνεται γύρω από το όνομά του.

Δεν συμφωνώ. Ποτέ δεν συμφωνούσα με παρόμοιες απόψεις. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο ποδοσφαιριστής που έχει όλο το... πακέτο για να διαπρέψει, δεν κινδυνεύει να παρασυρθεί από τα αποθεωτικά σχόλια που γίνονται γι' αυτόν. Ο ποδοσφαιριστής που έχει όλο το... πακέτο ξέρει πώς να διαχειριστεί και την υπερβολική δημοσιότητα, έστω κι αν είναι σε νεαρή ηλικία, όχι αρκετά ώριμος ακόμη.

Άρα, στην πράξη θα κριθούν όλα και για τον Κωνσταντέλια, όπως και για κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή σαν κι αυτόν. Στην πράξη θα κριθεί αν ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος μπροστά του. Στην πράξη θα φανούν κι οι αντοχές του στην υπερπροβολή, στα φώτα που έχουν στραφεί όλα πάνω του τον τελευταίο καιρό.

Από αυτόν, κι από το πολύ στενό περιβάλλον του, εξαρτώνται τα πάντα. Φαίνεται, όμως, ότι πρόκειται για ένα παιδί που δεν πρέπει να το... φοβόμαστε. Μακάρι να μην μας διαψεύσει...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.