Κόκε: «Έχω επαφές παντού, αλλά δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ»

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2023

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και της Βέροιας, Σέρχιο Κόκε παραδέχθηκε πως είχε ηγετικό ρόλο στο διεθνές δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών.

Τον περασμένο Μάιο ο 40χρονος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για την εμπλοκή του στο κύκλωμα, με την Ισπανική «As» να αναφέρει πως «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κόκε εμπλέκεται σε πρόβλημα διακίνησης ναρκωτικών».

Πιο συγκεκριμένα, το 2019 ο Κόκε ήταν ένας από τους συλληφθέντες της επιχείρησης «Maskoke», κατά την διάρκεια της οποίας κατασχέθηκαν ένας τόνος κάνναβης αλλά και πολλά όπλα. Λόγω αυτού ο πρώην ποδοσφαιριστής πέρασε μερικούς μήνες στη φυλακή, βγήκε καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 15.000 ευρώ και έτσι εξαγόρασε προσωρινά την ελευθερία του.

Ο Σέρχιο Κοντρέρας Πάρδο μιλώντας στο Canal Football Club είπε: «Η ζωή είναι λίγο περίπλοκη. Πρέπει να πληρώσεις για ανόητα πράγματα. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό το συντομότερο δυνατό. Κατάγομαι από μια γειτονιά στη Μάλαγα όπου όλοι οι φίλοι μου είναι παιδικοί φίλοι. Έχω επαφές παντού, αλλά δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ! Όταν ακούς να μιλούν για έναν διεθνή διακινητή λες στον εαυτό σου: 'Τι στο διάολο έκανα;'. Ως ποδοσφαιριστής έβγαζα ένα εκατομμύριο τον χρόνο και με τις άλλες δουλειές μπορούσα να έχω τα ίδια χρήματα σε δύο μήνες».

Ενώ συμπλήρωσε για την ζωή στη φυλακή: «Γνώριζα τους πάντες, αλλά το να είσαι ποδοσφαιριστής δεν αλλάζει τίποτα. Υπήρχαν πολλοί Γάλλοι. Είδα πολλές φανέλες της Mαρσέιγ (σ.σ: όπου έπαιξε 2004-2006). Εδώ στη φυλακή μπορεί να σε σκοτώσουν, αλλά δεν φοβάμαι. Η φυλακή είναι ανοιχτή για τους ηλίθιους. Επιστρέφω στη φυλακή, δεν ξέρω για πόσο, αλλά έχω ποινή μέχρι το 2027».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.