Ο Κλάους θα θυμίζει πάντα τι σημαίνει αυθεντικός σκόρερ

Κώστας Πετρωτός30 Δεκεμβρίου 2021

Εκανε θραύση στα social media η φωτογραφία που δημοσιεύουμε από τον πανηγυρισμό του Αθανασιάδη μετά το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό Β’

Ο Κλάους με την χαρακτηριστική κίνηση που κάνει τελευταία και πίσω ένας παίκτης των ερυθρολεύκων απογοητευμένος. Ήταν το έβδομο γκολ στην καριέρα του κόντρα στον Ολυμπιακό, τα άλλα έξι κόντρα στον Ολυμπιακό… Α’. 

Τα πέντε από αυτά τα έξι τα πέτυχε με τον ΠΑΟΚ και το ένα με την φανέλα του Πανσερραϊκού. Βλέποντας το βίντεο το γκολ χθες στο Κερατσίνι, όσοι έζησαν την εξέλιξη του 33χρονου φορ, σίγουρα σκέφτηκαν πόσο περισσότερα θα είχε πετύχει με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αν δεν αδικούσε τον εαυτό του. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον πρώτο Ευρωπαίο σκόρερ στην ιστορία του Δικεφάλου. 

Εχει πετύχει συνολικά 106 γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα, είναι πρώτος Ευρωπαίος σκόρερ στον Δικέφαλο με 20 τέρματα και δεύτερος μαζί με τον Πέλκα στο Κύπελλο με 15 (πρώτος ο Φρούσος με 16). Όλα αυτά δεν διαγράφονται και γι’ αυτό, παρά τα όποια λάθη του, ο Κλάους είναι πάντα στις καρδιές των ΠΑΟΚτσήδων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.