«Ο Κλάτενμπεργκ νομίζει πως είναι ακόμα στην Αγγλία»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης και μίλησε για τον ντόρο που προέκυψε από τη δήλωση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ πως υπήρχε φάουλ στη φάση του νικητήριου γκολ του Δικεφάλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1) στην Τούμπα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι κάτι σωστό να σχολιάζει ο αρχιδιαιτητής τις φάσεις της κάθε αγωνιστικής, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεχιστεί αυτό κι είναι καλό. Θεωρώ πως δεν είναι τόσο δυνατό το σκούντημα του Τσόλακ ώστε να δοθεί φάουλ και γι΄ αυτό το γκολ μέτρησε κανονικά. Μόνο αν ο υπεύθυνος του VAR έχει διαφορετική γνώμη από τον διαιτητή, τότε ο δεύτερος πηγαίνει να δει τη φάση και να πάρει την οριστική απόφαση. 

Να σας θυμίσω ότι στο ΑΕΚ-ΟΦΗ ο Λιβάγια είχε πετύχει γκολ, ενώ είχε σπρώξει τον αντίπαλο αμυντικό όμως ο ρέφερι της αναμέτρησης έδωσε φάουλ, αλλά ο Κλάτενμπεργκ διαφώνησε με την απόφαση αυτή. Ένα άλλο ματς στο οποίο είχε γίνει φάουλ, αλλά ο Κλάτενμπεργκ είχε και πάλι άλλη γνώμη ήταν στο Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης και στη φάση του Χασάν με τον Λισγάρα, όπου οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κλάντενμπεργκ νομίζει πως είναι ακόμα στην Αγγλία. Για να καταλάβετε τι εννοώ ο Απόλλων που είχε παράπονα από τη διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό, όρισαν τον ίδιο διαιτητή στο επόμενο παιχνίδι του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.