Ο κίνδυνος στον Άρη εν όψει ΠΑΟΚ

Metrosport Team17 Ιουλίου 2020

Υπό άλλες συνθήκες, για την αποβολή του Λίντσεϊ Ροζ θα γινόταν λόγος απλά για μία απουσία που καλείται να διαχειριστεί ο Μίκαελ Ένινγκ στο τελευταίο ματς της σεζόν. 

Στις πρωτόγνωρες συνθήκες όμως που έχουν διαμορφωθεί με το ρόστερ του Άρη, η κόκκινη που είδε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Γάλλος αμυντικός, αποτελεί τεράστιο πλήγμα. Κι αυτό γιατί, υπάρχει μεγάλος φόβος ο Άρης να εμφανιστεί στην Τούμπα με μόλις… μία ενδεκάδα. 

Έχουμε και λέμε: Ο Κόρχουτ δεν ήταν ούτε εχθές σε θέση να αγωνιστεί καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, οπότε η παρουσία του ακόμα και στην αποστολή είναι ερωτηματικό. Ο Σόουζα προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό, δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως και είναι αβέβαιο εάν μπορεί να βγάλει 90άλεπτο, ενώ ερωτηματικό παραμένει η παρουσία του Γιάννη Φετφατζίδη σε αυτό το παιχνίδι αφού μία ημέρα νωρίτερα, το ερχόμενο Σάββατο δηλαδή, θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου και έχει ζητήσει άδεια από την ομάδα. 

Ο καθένας λοιπόν μπορεί να αντιληφθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πως ο κίνδυνος να κατεβεί με 12 ποδοσφαιριστές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.