Ο «killer» Σφιντέρσκι και η βοήθεια του Σνάουτσνερ

Γιώργος Καστάνης13 Νοεμβρίου 2020

Είναι εμφανές πως ο Κάρολ Σφιντέρσκιείναι ο πιο αποδοτικός επιθετικός του ΠΑΟΚ, σε σύγκριση με τον Τσόλακ και αυτό φαίνεται από την παραγωγικότητά του. Και τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Πολωνός, σημειώθηκαν στους αγώνες πρωταθλήματος. Δύο εναντίον του ΟΦΗ, ένα στο Αγρίνιο με άπιαστη κεφαλιά και ένα ακόμη στη Ριζούπολη με εξαιρετικό τελείωμα από ασίστ του Σβαμπ.


Ο Πολωνός είναι αδικημένος από την αρχή της σεζόν. Δεν του δόθηκε περισσότερος χρόνος συμμετοχής στους επίσημους αγώνες, ειδικά με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο. Με την έλευση των Γκαρσία και Σνάουτσνερ, τα πάντα άλλαξαν. Βασικός στο Αγρίνιο και γκολ, βασικός στη Ριζούπολη με νέο γκολ.

Η αγωνιστική εκτόξευση του Σφιντέρσκι, οφείλεται κατά πολύ και στον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός προπονητής, ήταν ο πρώτος που βοήθησε τον Σφιντέρσκι, από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Τούμπα για να εξοικειωθεί στο νέο περιβάλλον, κάτι που είχε αποκαλύψει ο Σφιντέρσκ και στις δύο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει στη Metrosport.

Ο Σφιντέρσκι έχει ένα μεγάλο στόχο. Την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της Πολωνίας. Οσο δύσκολο κι αν θεωρείται, η αλήθεια είναι πως με τις επιδόσεις του, υποχρεώνει τους συμπατριώτες του, να «στρέφουν» την προσοχή τους στην Τούμπα και να αξιολογούν από παιχνίδι σε παιχνίδι, την ανταπόκρισή του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.